17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΥΒΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ: ΤΟ «ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ»-ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ (βίντεο)

ΥΒΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ: ΤΟ «ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ»-ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ (βίντεο)

-

Ένα συγκλονιστικό τραγούδι –νανούρισμα έγραψε η στιχουργός και μουσική παραγωγός Ύβα Κουμαντάκη,  αφιερωμένο στην 37χρονη Όλγα και την 3χρονη κορούλα της που στις 13 Ιανουαρίου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στις Μοίρες Ηρακλείου στην Ελλάδα.

Την ημέρα της κηδείας η Ύβα Κουμαντάκη έγραψε ένα ποίημα για τα θύματα ως αποχαιρετισμό και αποφάσισε να το μελοποιήσει ως ένα λυτρωτικό «Νανούρισμα» με μουσική του Δημήτρη Ζωγραφάκη και ερμηνευτές τη μικρή μικρή Μαρία Ζωγραφάκη και την Έρη Παξιμαδάκη.

 «Είναι από τις στιγμές που θα ήθελα να σταματούν οι λέξεις να τρέχουν στο μυαλό μου … όμως δεν τα κατάφερα .. Ο από πάντα φίλος μου Δημήτρη Ζωγραφάκης αγκάλιασε τρυφερά την κάθε λέξη … τον κάθε τόνο … ! και η μικρή Μαρία του με την μαμά της Ερασμία Παξιμαδάκη γέμισαν με τις φωνές τους ρίγη συγκινήσεις κάθε μου κύτταρο !!!  Που στο τελευταίο «Μαμά» από το Νανούρισμα , δακρύζει και το πιο κλειδωμένο συναίσθημα … Πριν την δημοσιοποίηση του βίντεο η οικογένεια της Όλγας είχε ενημερωθεί και φυσικά συμφωνήσει ! Σας ευχαριστώ όλους λυτρωτικά!» ανέφερε η στιχουργός σε σχετική ανάρτησή της, στο προσωπικό της προφίλ.

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: