fbpx
21.1 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΡΑΓΙΚΟ: Οι λόγοι που σκότωσε τρία άτομα-Ο 70χρονος Αιγύπτιος που τον φώναζαν...

ΤΡΑΓΙΚΟ: Οι λόγοι που σκότωσε τρία άτομα-Ο 70χρονος Αιγύπτιος που τον φώναζαν Άρη

-

Ο γεννηθείς στην Αίγυπτο 70χρονος, που όλοι φώναζαν «Άρη», εισέβαλε με μια καραμπίνα σκορπώντας το θάνατο σε τρεις ανθρώπους τους οποίους γνώριζε εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης εργαζόταν για πάνω από τρεις δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και ήταν αυτός που -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- όταν έμαθε ότι απολύεται αποφάσισε να εκδικηθεί και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 70χρονος ήταν και επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση, στους Πεταλιούς. Πριν από περίπου δύο χρόνια του ζητήθηκε να εργαστεί στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι, της μητέρας της δολοφονηθείσας Μαρίας Καρνέση, η οποία ήταν κατάκοιτη. Οι πληροφορίες λένε ότι η μητέρα της Μαρίας Καρνέση είχε βαφτίσει τον Αιγύπτιο. Μόλις χθες η οικογένεια τον ενημέρωσε ότι απολύεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης

Η Μαρία Καρνέση, αδελφή της γυναίκας του Αντώνη Βλασάκη

Ενώ αρχικά ο λόγος της δολοφονίας φαινόταν πως ήταν η απόλυση του Αιγύπτιου, η οποία έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο, σύμφωνα με το MEGA ο λόγος του πρωτοφανούς μακελειού ότι απολύθηκε και από την οικία που ζούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης για την εφοπλιστική οικογένεια για την οποία δούλευε πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που έμενε πίσω και στο Τραγονήσι και είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί.

Ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης

Η εταιρεία European Navigation ανήκει στην οικογένεια του Σπύρου Καρνέση, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος και στην εταιρεία εμπορίας καυσίμων ΕΛΙΝ, ενώ ήταν μέτοχος και στη χρηματιστηριακή εταιρεία «Πήγασος» στην οποία έκανε έφοδο ο άνδρας ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής. Η εταιρεία μετρά σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στον ελληνικό εφοπλισμό, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη στόχευση στα δεξαμενόπλοια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...