fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ: Τα παιδιά στην πλατεία για την Ελευθερία και...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ: Τα παιδιά στην πλατεία για την Ελευθερία και την Ειρήνη- «Αν όλα τα παιδιά….στην Ουρανούπολη» (Φώτο)

-

Μια πετυχημένη δράση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από το επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας και των θεατρικών του ομάδων. Παιδιά κατέκλυσαν την Πλατεία Ελευθερία σε μια ουσιαστική γιορτής τέχνης περνώντας εποικοδομητικά και ευχάριστα την ημέρα τους.

Τα παιδιά είχαν τη ευκαιρία να μαζευτούν στην Πλατεία Ελευθερία και την Ειρήνη να παίξουν, να ζωγραφίζουν και να δούνε από κοντά τους «Σκηνοβάτες» οι οποίοι παρουσίασαν το έργο «Αν όλα τα παιδιά…στην Ουρανούπολη». Η υπέροχη δράση πραγματοποιήθηκε από το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας και των ομάδων του: Θεατρική Ομάδα Σκηνοβάτες, Ομάδα Τέχνης, Μουσικό Σχήμα, Χορευτική και Αθλητική Ομάδα ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Για ακόμη μια φορά, μέλη και εθελοντές της ΠΟΕΔ ανέδειξαν το πολυδιάστατο ρόλο της οργάνωσης οι οποίοι προσφέρουν καθημερινά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...