23.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ένας Ελλαδίτης μεταξύ των νεκρών από την επίθεση ενόπλων-Νεαρής ηλικίας...

ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ένας Ελλαδίτης μεταξύ των νεκρών από την επίθεση ενόπλων-Νεαρής ηλικίας και γιος καταξιωμένου γιατρού-(Βίντεο)

-

Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, ανάμεσα στους νεκρούς ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Ελλαδίτη νεαρού πολίτη ο οποίος διαμένε στο Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ένοπλοι κατέβηκαν από ένα τραμ και άνοιξαν πυρ κατά περαστικών, πριν οι ίδιοι σκοτωθούν από τις δυνάμεις ασφαλείας και έναν ένοπλο πολίτη. Η επίθεση χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική από την ισραηλινή αστυνομία. Ο νεαρός, γιος καταξιωμένου γιατρού, καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και διέμενε στα Ιεροσόλυμα.

Συνολικά από την επίθεση των δύο Παλαιστινίων σε σταθμό τραμ στο Τελ Αβίβ σκοτώθηκε επτά άτομα σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό που ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση και εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του θύματος. Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει ακόμη καθοριστεί.

Στην ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ, αναφέρεται:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: