fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΩΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Πότε θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του Κύπριου ηθοποιού-Το αντίο...

ΣΩΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Πότε θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του Κύπριου ηθοποιού-Το αντίο του Ηρακλή Γιωργάλλη-Η παράκληση της οικογένειας

-

Ο Σώτος Φιλιππίδης άφησε το σημάδι του στο κυπριακό θέατρο και στην τηλεόραση. Η απώλειά του προκάλεσε θλίψη σε πολλούς συναδέλφους ηθοποιούς με τους οποίους εργάστηκε κατά τη διάρκεια της πορείας του στο κυπριακό θέατρο. Μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Αγγελική Φιλιππίδου, γνώρισαν επιτυχία και αναγνώριση από το θεατρόφιλο κοινό.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε το 1947. Συνεργάστηκε με πολλούς ηθοποιούς της νεότερης εποχής αλλά και παλαιότερης. Είχε παίξει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Ιστορίες του Χωρκού», «Μανώλης και Κατίνα», «Κρυφός Καιάδας», «Κατωθκιόν της Μαδαρής», «Κάθε Κατεργάρης στον Πάγκο του», «Η Φροσού», «Η Αλισαβού», «Ελένη η πόρνη» κα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Μαϊου στις 10.30 από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10.30-10.30. Παράκληση της οικογένεια αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την οικογένεια.

Το αντίο του Ηρακλή Γιωργαλλή

«Έφυγε σήμερα την Ανάσταση ο καλύτερος μου φίλος και συνεργάτης για μισό αιώνα Σώτος Φιλιππίδης σε ηλικία 76 ετών.Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε, ήσουν ένας λεβέντης ,καταπληκτικός συνεργάτης και ωραίος άνθρωπος. Ήσουν σαν δεύτερος μου αδελφός με ωραίες αναμνήσεις.Στην αγαπημένη μου φίλη Αγγελική στες δύσκολες αυτές στιγμές στέλνω την αγάπη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια και κουράγιο Αγγελική μου.Καλή αντάμωση καλέ μου φίλε.

Στη φώτο από τον συνεταιρικό μάς θίασο ΑΣΤΈΡΩΝ στο θέατρο ΜΙΜΟΖΑ το 1987-88. Από την κυπριακή ηθογραφια γραμμένη από τον Σώτο Ορειτη, Ο ΦΥΤΙΛΛΑΣ »

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: