fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥΜΑΖΟΥ: Τριάντα πέντε μοτοσικλετιστές αποχαιρέτησαν τον 19χρονο-«Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές» τήρησαν την...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥΜΑΖΟΥ: Τριάντα πέντε μοτοσικλετιστές αποχαιρέτησαν τον 19χρονο-«Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές» τήρησαν την υπόσχεση τους (Βίντεο+Φώτο)

-

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους οι γονείς, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον 19χρονο Σωτήρη Τουμάζου, ο οποίος έχασε άδικα την ζωή του σε τροχαίο  το βράδυ της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού.

Οι «Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές» τηρώντας την υπόσχεση τους, συνόδεψαν την σωρό του 19χρονου από το Γραφείο Κηδειών «Παράκληση»  στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα και Αγίας Φωτεινής στο Κολόσσι. Τριάντα πέντε μοτοσικλετιστές συνόδεψαν μέχρι την τελευταία του κατοικία τον 19χρονο και ακολούθως μετέφεραν μέχρι το κοιμητήριο την σωρό του, όπου με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό προς το πρόσωπο των γονιών του Σωτήρη Τουμάζου και ιδιαίτερα του πατέρα Μαρίνου Τουμάζου, ο οποίος να επισημανθεί είναι μέλος των “Ενωμένων Μοτοσικλετιστών”. Όλοι έδωσαν το παρόν τους και με βουρκωμένα μάτια είπαν το τελευταίο αντίο σε μια σεμνή τελετή. Να επισημάνουμε, ότι αντί στεφάνων γίνονταν εισφορές  για το μικρό Σταύρο Αναστασίου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Γερμανία εδώ και 22 μήνες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...