fbpx
22 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ:100 καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους-Για τη στήριξη του έργου των...

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ:100 καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους-Για τη στήριξη του έργου των «Φίλων της Μέριμνας»

-

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση με τη συμμετοχή 100 γνωστών καλλιτεχνών με την οποία αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία και έχει ως θέμα την απουσία, πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αθήνα.

Η έκθεση με τον τίτλο «Μου λείπεις» θα πραγματοποιηθεί από αύριο Πέμπτη 12 έως την Κυριακή 15 Μαΐου, στο εμβληματικό Athens 14 Fougaro για την ενίσχυση της «Μέριμνας», Η έκθεση διοργανώνεται από τους «Φίλους της Μέριμνας» και την επιμέλεια έχει αναλάβει η Ιστορικός Τέχνης και Ανεξάρτητη Επιμελήτρια, Ίρις Κρητικού. Πρόκειται για μια ακόμη δράση για τη στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου της «Μέριμνας», η οποία φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας στο πένθος.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έργα, συμβάλλοντας έτσι στους σκοπούς της «Μέριμνας»- της μοναδικής οργάνωσης στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...