fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΙ ΛΟΚΑ: PRIVE ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΙ ΛΟΚΑ: PRIVE ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ

-

Τα γενέθλια της γιόρτασε πρόσφατα η τραγουδίστρια Στέφανι Λόκα, σε ένα πριβέ πάρτι σε γνωστό χώρο στην Λευκωσία. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το πάρτι η ίδια έκανε αισθητή και την παρουσία της, στον πρόσφατο αγώνα Ολυμπιακού –Ανόρθωσης αφού είναι φανατική οπαδός της ομάδας.

Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τους στενούς της συνεργάτες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για την παραγωγή των βιντεοκλίπ των τραγουδιών της “Drip” και “Down” που αναμένονται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Στέφανι Λόκα ή αλλιώς Stefany Loca ντυμένη στα κόκκινα με μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου έκοψε την εντυπωσιακή γενέθλια τούρτα της στην παρουσία του Κύπριου οδοντίατρου δρ. Ρουσουνίδη ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Hollywood smile της ερμηνεύτριας αλλά και με τον Κύπριο μάνατζερ της, Μάριο Πρόδρομου ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

Να επισημάνουμε ότι η ερμηνεύτρια θα επιστρέψει στην Αγγλία στις 12 Ιουνίου όπου θα δώσει μια συναυλία και θα ξανάρθει στο νησί μας στις 18 του ίδιου μηνός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...