Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
5.8 C
Cyprus

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ: To τραγούδι που γράφτηκε για τη Χαρίτα Μάντολες-«Μη τους μιλάς και μην παρακαλάς, κοίταζε μόνο μέσα στα μάτια»- (Βίντεο)

Ένα συγκινητικό τραγούδι που τιτλοφορείται «Εφτά φωτογραφίες» ερμηνεύει ο Στέλιος Πισή, σε στίχους του πατέρα του, Κλείτου.

Το τραγούδι είναι από τον πρώτο ψηφιακό δίσκο “Ψηφίδες” που κυκλοφόρησε το 1997 και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης ερμηνεύει σε ηλικία 21 ετών. Σε ανάρτησή του, ο Στέλιος Πισή, ιδιαίτερα συγκινημένος αναφέρει ότι το βίντεο το εντόπισε σε κάποιον παλιό σκληρό του δίσκο και το επεξεργάστηκε τις τελευταίες μέρες.

«Αφιερωμένο σ’ αυτή την ηρωίδα της Κύπρου, τη Χαρίτα Μάντολες, που ο πόνος για τους αγνοούμενους συγγενείς της, ανάμεσά τους ο σύζυγος και ο πατέρας της, της στέρεψαν το δάκρυ και σταμάτησε ο χρόνος στα 27 της χρόνια!».

Hot this week

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Καβγάς με τσεκούρια, σιδερολοστούς και πυροβολισμούς στην καρδιά της πόλης- (Βίντεο)

Η καρδιά της Λάρνακας μετατράπηκε σήμερα σε σκηνικό τρόμου,...

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταρρακτώδεις βροχές – Προσοχή στους δρόμους

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στις περιοχές Λακατάμειας...

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ: Αποχαιρετούν τον πρώην Αρχηγό τους – Με μαύρο περιβραχιόνιο στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Φαίδωνος-(Βίντεο)

Η κοινότητα του 82ου Συστήματος Προσκόπων Αγίων Ομολογητών θρηνεί...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

Topics

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταρρακτώδεις βροχές – Προσοχή στους δρόμους

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στις περιοχές Λακατάμειας...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Πέντε χρόνια αιμοδοσίας – μια υπόσχεση ζωής

Με οδηγό μια υπόσχεση καρδιάς προς τη γιαγιά της,...

Related Articles

Popular Categories