21.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Γιόρτασε τα 20 χρόνια SuperSport 104-Oικοδέσποινα της βραδιάς η Ραμόνα...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Γιόρτασε τα 20 χρόνια SuperSport 104-Oικοδέσποινα της βραδιάς η Ραμόνα Παπαϊωάννου

-

Σε μία βραδιά γεμάτη αθλητισμό, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη πραγματοποιήθηκαν τα 20α γενέθλια του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Supersport 104, στον εμβληματικό χώρο του Ολυμπιακού Μεγάρου Αίθριο LOGICOM «Αιέν Αριστεύειν» στην Λευκωσία.Τη ψυχαγωγία της βραδιάς ανέλαβε ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου με την ορχήστρα του.


Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Ραμόνα Παπαϊωάνου καλωσόρισε ανθρώπους
από τον χώρο του αθλητισμού της Κύπρου, την ηγεσία της ΚΟΕ, του ΚΟΑ,
εκπροσώπους ομοσπονδιών, αθλητικών σωματείων και κομμάτων, εκλεκτούς
καλεσμένους και συνεργάτες του Ομίλου Omega Media Group, οι οποίοι τίμησαν με
την παρουσία τους τον πρώτο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου.


O Supersport 104, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 από τον αείμνηστο Σωκράτη Χάσικο. Ένας άνθρωπος με όραμα, αφοσίωση, πείσμα και πάθος με ότι καταπιανόταν, πίστεψε από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του ραδιοφωνικού σταθμού και αποδείχθηκε πως είχε δίκαιο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε από την πρώτη μέρα. Χιλιάδες ακροατές από τότε συντονίζονται καθημερινά στο 104 για την άμεση και έγκυρη αθλητική τους ενημέρωση.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Ραμόνα Παπαϊωάννου

Η αθλητική ομάδα του Supersport 104

O Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA, κύριος Ιωάννης Χάσικος, αναφέρθηκε στο όραμα που είχε ο πατέρας του για την πρωτοποριακή του κίνηση την τότε εποχή λέγοντας: «ο “Supersport” ιδρύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 από τον πατέρα μου, Σωκράτη Χάσικο με ένα όραμα: να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους στην καρδιά των αθλητικών γεγονότων. Από την πρώτη μέρα που εκπέμψαμε, δεσμευτήκαμε να προσφέρουμε έγκυρη και άμεση ενημέρωση, συναρπαστικές ζωντανές μεταδόσεις και ουσιαστική ανάλυση.

Ο Ιωάννης Χάσικος

Μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και καινοτομία, καταφέραμε να γίνουμε η πρώτη επιλογή για χιλιάδες ακροατές σε όλη την Κύπρο. 20 χρόνια μετά, το όνομα του σταθμού μας έχει γίνει συνώνυμο με την αθλητική ενημέρωση του τόπου».

Ο κ. Χάσικος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επέκταση της αθλητικής μας παρουσίας στο διαδίκτυο το 2007 με τη δημιουργία της αθλητικής ιστοσελίδας sport-fm.cy, η οποία πρόσφατα έχει αναβαθμιστεί με ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες, λανσάροντας παράλληλα και την καινούργια εφαρμογή, έτσι ώστε οι αναγνώστες να έχουν άμεση ενημέρωση.


Η Κάλλη Χατζηιωσήφ

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρευρέθηκε στην εκδήλωση η
Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, κυρία Κάλλη Χατζηιωσήφ, η οποία μετέφερε και τον
χαιρετισμό του. «Τιμούμε τα 20 α γενέθλια του ραδιοφωνικού σταθμού που υπήρξε
πρωτοπόρος στον τόπο μας, καθώς ήταν το πρώτο αμιγώς αθλητικό ραδιόφωνο στο
νησί μας. Μία απόφαση τολμηρή ίσως για την εποχή, που όμως αποδείχτηκε
ολόσωστη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της.

Ο Στέλιος Παπαμωυσέως

Το ορθόν αυτής της απόφασης αποδεικνύεται περίτρανα και από το γεγονός ότι μετέπειτα ακολούθησαν κι άλλοι τα βήματά του. Η αμεσότητα στην ενημέρωση και η
ουδέτερη ματιά απέναντι στα γεγονότα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που κέρδισαν τον
Κύπριο φίλαθλο, ο οποίος διατηρεί τον Supersport στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον αείμνηστο Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος γιγάντωσε τον Supersport και όλο τον όμιλο φυσικά, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του. Ο Supersport που γιορτάζει σήμερα τα 20ά του γενέθλια οφείλει πολλά στον ξεχωριστό αυτό άνθρωπο που έφυγε νωρίς»
ανάφερε χαρακτηριστικά.

O Πρόεδρος του ΚΟΕ, κύριος Γιώργος Χρυσοστόμου καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στον χώρο του Ολυμπιακού Μεγάρου και έδωσε με τη σειρά του τις δικές του ευχές τονίζοντας πως: «θα μπορούσα να επικαλεστώ αρκετούς συμβολισμούς που συνδέουν την επέτειο του Supersport τόσο με το χώρο εδώ, όσο και με τα μεγάλα γεγονότα στα οποία ετοιμαζόμαστε ως Κύπρος να συμμετάσχουμε. Κι αναφέρομαι ασφαλώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου ήδη δεκατρείς αθλητές και αθλήτριες μας έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση της υφηλίου και είμαστε βέβαιοι πως ο αριθμός συμμετοχών μας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Ολυμπιακή χρονιά και το 2004, έτος δημιουργίας του Supersport,  με τη δική σας δημοσιογραφική φλόγα να ακολουθεί το φως της Ολυμπιακής φλόγας η οποία στο ταξίδι της για την Αθήνα είχε περάσει και από την μοιρασμένη μας πατρίδα.

Κι αν προσθέσουμε και την χαρά του ελληνισμού τότε, από την κατάκτηση και του Euro από την Εθνική Ελλάδας, τότε η επέτειός σας έχει κερδίσει περίοπτη θέση στα γεγονότα και στην ιστορία».

O Κυριάκος Γιωργαλλής και ο Παναγιώτης Φελλούκας

Ο Ανδρέας Αναστασίου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι φιλοξενούμενοι παρακολούθησαν αναδρομικό βίντεο της πορείας του σταθμού, ταξιδεύοντας μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που το έζησαν, αλλά και αυτών που τον στηρίζουν στην μακρόχρονη πορεία του.


Ο Άθως Κυριάκου ο Νικόλας Παυλίδης ο Ανδρέας Πολεμιδιώτης και ο Ηλίας Αρβανίτης

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του αθλητικού ραδιοφώνου προχωρήσαμε στη
δημιουργία επικοινωνιακής καμπάνιας, έτσι ώστε να μεταφέρουμε στους ακροατές
μας αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα, τη σωστή εικόνα! Αποκορύφωμα της βραδιάς
ήταν η αποκάλυψη του νέου λογοτύπου αλλά και η προβολή όσων περιλαμβάνει η εν λόγω καμπάνια, μέρος αυτής και η πραγματοποίηση 20 ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όσα και τα χρόνια του ραδιοφωνικού μας σταθμού, δείχνοντας έμπρακτα ότι βρισκόμαστε παρών στον αθλητισμό.

Ο Ανδρέας Ανδρέου και ο Χάρης Χατζηκύριακος

Ο Ανδρέας Παφίτης

Ο Γιάννης Λαζάρου

Η Δέσποινα και ο Ανδρέας Χάσικου

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης

Ο Κωνσταντίνος Ζένιος

Ο Κώστας Μαλέκκος

Η Λένια και η Νάγια Κοντοπούλου

Η Λουίζα Μαυρομάτη και η Χρυσοβαλάντω Πέτρου

Η Μαίρη Χάματσου

Η Μαρίνα Αργυρού και ο Μάριος Χατζηστυλλής

Η Μαρίνα Νικολάου

Ο Παύλος Πελεγκάρης

Ο Πολύβιος Αλεξάνδρου και ο Ανδρέας Πογιατζής

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και ο Μάκης Νικολάου

Ο Τάκης Αντώνιου και ο Μάκης Χρυσομηλάς

Ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ

Η Γεωργία Γεωργιάδου και η Ρίτσα Κυριάκου

Ο Πέπης Ιακώβου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: