20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: «H ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ» (βίντεο)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: «H ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ» (βίντεο)

-

Για τα «κακώς κείμενα» στον πολιτισμό, τη σεξουαλικότητα του αλλά και τη κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο συνθέτης σε μια κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε για όλα όσα τον αφορούν αλλά και για αυτά που οι θαυμαστές του, δεν ήξεραν.

Ο συνθέτης βρέθηκε στο πλατό του «The 2night Show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας ότι στην πρώτη καραντίνα έγραψε πολλά τραγούδια. «Έγραψα πολλά τραγούδια στην πρώτη καραντίνα και τα ηχογράφησα. Ενώ η συνθήκη ήταν σκοτεινή, τα πράγματα που βγήκαν, ήταν φωτεινά. Έχω βιώσει αποτυχίες. Έχω μια συνεχή οικονομική αποτυχία με την «Σπείρα Σπείρα». Μου άφησε 10.000 χρέος στην εφορία και το ΙΚΑ».

«Δεν έχω πάρει δάνειο ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω πληρωθεί ποτέ από το Υπουργείο Πολιτισμού (της Ελλάδος) για συναυλία μου».

Παράλληλα, επισήμανε την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων στο να επενδύσουν πραγματικά στον πολιτισμό και δεν δίστασε να θίξει τα κακώς κείμενα κάνοντας μία ηχηρή διαπίστωση. «Το τελευταίο άτομο με κότσια που πέρασε από το υπουργείο Πολιτισμού ήταν η Μελίνα Μερκούρη.Έχουμε την ωραιότερη χώρα του κόσμου…Επιτρέπεται σε μια χώρα που γέννησε το θέατρο και την Δημοκρατία να μην έχει αποφασίσει να καλέσει τριάντα, εκατό σκηνοθέτες, εικαστικούς τις μεγάλες μας φωνές και τους μεγάλους παίκτες, στα ωραιότερα σημεία της χώρας και δημιουργούν δεκάλεπτα βίντεο για αυτή την χώρα. Αυτή είναι μόνο μια σκέψη…».

Ο συνθέτης ξεσπώντας ανέφερε ότι «Όσοι «πιάνουν καρέκλα» σαν πολιτικοί τα ξεχνάνε όλα». Ο ίδιος θα αρνιόνταν να πάρει μια καρέκλα «Δεν θα δεχόμουν θέση στο Υπουργείο Πολιτισμού, θα βοηθούσα αμισθί με μεγάλη χαρά». Επίσης, σχολίασε την πρόσφατη κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με αφορμή την πρωτοβουλία να τραγουδήσει στους δρόμους του κέντρου με αρωγή του δήμου Αθηναίων ως κίνηση εμψύχωσης των πολιτών λόγω κορονοϊού.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη…με πείραξε αυτό το τέρας…αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του δήμου η φίλη μου να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί για εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου… Δεν θα έλεγα “όχι” αν με ρωτούσε.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη…με πείραξε αυτό το τέρας…αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του δήμου η φίλη μου να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί για εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου… Δεν θα έλεγα “όχι” αν με ρωτούσε. Με πείραξε ότι το είδα έργο και όλος ο κόσμος. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με την Άλκηστη. Είναι σοβαρή ρήξη αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατάω καμμιά κακία. Αφού το τοιχοκόλλησα το εξώδικο…Αυτό που ζητούσα με το εξώδικο ήταν να δοθούν τα επιδόματα στους καλλιτέχνες που λιμοκτονούν».

«Πριν από είκοσι χρόνια δεν θα έδινα αυτή την συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus. Δεν θα ήμουν έτοιμος να την κάνω. Είπα ωραία και απελευθερωτικά πράγματα». Να θυμίσουμε ότι ο συνθέτης είχε μίλησε για την σεξουαλικότητα του. «Ο λόγος που το έκανα ήταν για τους νέους ανθρώπους. Είπα ωραία και απελευθερωτικά πράγματα, όχι μονόχνωτα. Από τη στιγμή που είμαι 65 κι «έχω κάψει το καλύβι μου» πολλές φορές δεν είχα κανένα θέμα να το πω. Στην συνέντευξή είπα ότι μπορώ να ερωτευτώ και έναν άνθρωπο 90 ετών», κατέληξε.

https://streamable.com/tpahbh
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...