Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΣΟΥΖΑΝ ΣΟΜΕΡΣ: Έφυγε από τη ζωή η διάσημη ηθοποιός -Λίγες ώρες πριν γιορτάσει τα γενέθλια της

- Advertisement -

Λίγες ώρες πριν γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούζαν Σόμερς.

Μία ημέρα πριν από τα 77α γενέθλιά της έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούζαν Σόμερς, έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή για τους ρόλους της στα «Three’s Company» και «Step by Step», πέθανε το πρωί της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου 2023, ενώ σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

«Η Σούζαν Σόμερς έφυγε ειρηνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου. Επιβίωσε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για πάνω από 23 χρόνια. Είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Alan, τον γιο της Bruce και την υπόλοιπη οικογένεια. Η οικογένειά της είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει τα 77α γενέθλιά της στις 16 Οκτωβρίου. Αντ’ αυτού θα γιορτάσουν την εξαιρετική ζωή της και θέλουν να ευχαριστήσουν τα εκατ. των θαυμαστών που την αγαπούσαν πολύ», σημείωσε ο εκπρόσωπός της εκ μέρους της οικογένειας.

O αγαπημένος σύζυγός της, Alan Hamel, ο οποίος παντρεύτηκε τη ηθοποιός το 1977, εξήρε τη δύναμη της συζύγου της. «Ακόμα και μετά από πέντε δεκαετίες που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να θαυμάζω την εκπληκτική αποφασιστικότητα και αφοσίωσή της», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «People».

Πηγή: Skai.gr

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories