19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ...

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (βίντεο)

-

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στο κόσμο από τα παιδιά μας, αυτά που έχουμε και αυτά που θα έρθουν. Ο παρουσιαστής Σάκης Ταμινανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμαθαν το φύλο των μωρών τους, μετά από πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσαν γι’ αυτούς, στενοί τους φίλοι.

Το ζευγάρι ανάρτησε το συγκινητικό βίντεο στο προσωπικό τους προφίλ ενώ με τη σειρά τους πληροφόρησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι περιμένουν κοριτσάκια…  «Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας και είμαστε τρισευτυχισμένοι…και έκπληκτοι!!  Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται στο σπίτι μας και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς!».

Από την πλευρά της, η εγκυμονούσα έγραψε «Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας, μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...