Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
6.8 C
Cyprus

ΡEΓΓΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΥ: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»-Η χορεύτρια που συμμετείχε στο «Dancing With The Stars» (Βίντεο)

- Advertisement -

Τη Ρεγγίνα Μακέδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars». Η χορεύτρια πριν από μερικά χρόνια είχε δώσει γενναία μάχη με την λευχαιμία και είχε κατορθώσει να βγει νικήτρια. Η ίδια πριν από μερικές μέρες ενημέρωσε πως η ασθένειά της υποτροπίασε και θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών».

Η Ρεγγίνα Μακέδου που αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας της με πρωτοφανή γενναιότητα εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους γιατί έχει σταματήσει να χορεύει.

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα».

Hot this week

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εκτός από τους δασκάλους, απεργούν και οι καθηγητές – Την πληρώνουν οι γονείς

Σε στάση εργασίας προχωρούν τόσο οι δάσκαλοι όσο και...

ΛΕΜΕΣΟΣ: 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν μέσα από email!

Μεγάλη υπόθεση διαδικτυακής απάτης απασχολεί το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς...

«ΕΙΚΟΝΙΖΩ ΤΑ ΔΩΔΕΑΗΜΕΡΑ»: Εργαστήριο Ζωγραφικής και αφήγησης για οικογένειες

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου διοργανώνει δωρεάν εργαστήριο Ζωγραφικής...

AΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που τον τελευταίο καιρό μάχονταν...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν μέσα από email!

Μεγάλη υπόθεση διαδικτυακής απάτης απασχολεί το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς...

«ΕΙΚΟΝΙΖΩ ΤΑ ΔΩΔΕΑΗΜΕΡΑ»: Εργαστήριο Ζωγραφικής και αφήγησης για οικογένειες

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου διοργανώνει δωρεάν εργαστήριο Ζωγραφικής...

AΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που τον τελευταίο καιρό μάχονταν...

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»: Η ιστορία της κυπριακής αγελάδας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Το ντοκιμαντέρ «Ο Κόσμος Μικραίνει» φέρνει στο φως την...

Related Articles

Popular Categories