fbpx
25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Την ερχόμενη Πέμπτη η πρόταση της εισαγγελέως εάν είναι ένοχη...

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Την ερχόμενη Πέμπτη η πρόταση της εισαγγελέως εάν είναι ένοχη ή αθώα- «Έχω κατηγορηθεί για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα»

-

Την προσεχή Πέμπτη η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα προτείνει επί της ενοχής ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η απολογία της κατηγορούμενης, η οποία διήρκησε επί εννέα ημέρες ολοκληρώθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου με την 35χρονη να επαναλαμβάνει πως δεν έχει σκοτώσει το παιδί της.

«Δεν με ενδιαφέρει να αθωωθώ. Με ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια για το παιδί. Η αιτία θανάτου του. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι η Τζωρτζίνα θα φύγει όταν δικαιωθεί» τόνισε η κατηγορούμενη, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα ξεσπάσματα που είχε αυτές της ημέρες της μαραθώνιας απολογίας της.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης, είναι δύσκολη η θέση που βρίσκονται. Αναγνώστηκαν μηνύματα για τη συμπεριφορά μου. Μπορεί να έχω άσχημο χαρακτήρα, κάποιοι να με θεωρούν αχώνευτη. Είμαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Έχω κατηγορηθεί για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα. Απευθύνομαι στη Δικαιοσύνη κι ελπίζω να δικαιωθεί το παιδί μου. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Δεν την ξέρω. Ζητούσα απεγνωσμένα το αίμα του παιδιού μου. Ελάτε στη θέση μου. Αν ήταν το δικό σας παιδί θα το ζητούσατε; Θέλω να μάθω τι έχει γίνει με το παιδί μου, θέλω να με βοηθήσετε να μάθω τι έχει γίνει με την κόρη μου».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπέβαλε στο δικαστήριο σειρά νέων αιτημάτων μεταξύ την οποίων να γίνει αυτοψία στο Παίδων, αλλά και να αναγνωστεί η επιστολή της γενετίστριας, Καρόλα Βιενουέζα και να εξεταστεί συμπληρωματικά, καθώς ισχυρίζεται ότι έπειτα από γενετικό έλεγχο στον οποίο υπέβαλλε την Ρούλα Πισπιρίγκου διαπίστωσε ότι πάσχει από σύνδρομο που επηρεάζει την καρδιά.

Πηγή:cnn.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: