fbpx
18.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2023: H δύναμη της αγάπης-Μια βραδιά με τον Σάκη Ρούβα-(Βίντεο)

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2023: H δύναμη της αγάπης-Μια βραδιά με τον Σάκη Ρούβα-(Βίντεο)

-

Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, αγάπη και μουσική για καλό σκοπό θα διοργανωθεί στα πλαίσια του φετινού Ραδιομαραθωνίου. Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 6 – 7 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στην πληθώρα των εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου είναι και η μοναδική συναυλία που θα δώσει επί σκηνής ο Σάκης Ρουβάς την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Pavilion Hall την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, με την υποστήριξη της ΕΚΟ Κύπρου. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP Cyprus στη Λευκωσία δημοσιογραφική διάσκεψη όπου οι ιθύνοντες αναφέρθηκαν στην έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθωνίου.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας με την διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2023, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Η Φιλίππα Καρσερά -Χριστοδουλίδη η οποία στηρίζει ενεργά τον Ραδιομαραθώνιο

Στη δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Γιώργος Κέντας, η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 6 – 7 Νοεμβρίου. Με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

– με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€

– με πιστωτική κάρτα μέσω JCC

– με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Περισσότερες πληροφορίες για διαδικτυακές εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο http://www.radiomarathonios.org.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Γιώργος Κέντας

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς

Η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου

Η Head Group Marketing, PR and Communication του Ομίλου CNP CYPRUS, Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία, Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: