fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΜΑΚ: ΣΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ...

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΜΑΚ: ΣΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

-

Στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας μεταβαίνει αυτήν την ώρα η κυπριακή αποστολή των Πυροσβεστών και της ΕΜΑΚ. Οι συμπατριώτες μας θα ριχτούν στην μάχη εναντίον της πύρινης λαίλαπας για να μπορέσουν να σώσουν ότι σώζεται από την πλούσια βλάστηση που υπάρχει στην περιοχή.

Είκοσι πυροσβέστες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου καθώς και στην ΕΜΑΚ βρίσκονταν στην Ελλάδα από τις 4 Αυγούστου μέχρι σήμερα για να συνδράμουν στην κατάσβεση των τεράστιων πυρκαγιών που κατέκαψαν μέχρι στιγμής την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης, ο Μάριος, ο Τάσος,ο Χρύσανθος, ο Πιέρης ο Στέλιος ο Κωστάκης ο Σάββας ο Μαρίνος ο Κυριάκος ο Γιώργος ο Χρήστος ο Μιχάλης ο Γιώργος ο Μάριος ο Γιώργος ο Μάριος ο Αντρέας ο Ευάνθης και ο Βαρνάβας αλλά και τα 20 μέλη της Πολιτικής Άμυνας της Κύπρου είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Η Κυπριακή αποστολή μεταφέρεται αυτή τη στιγμή ατμοπλοϊκός στην Εύβοια. Προγραμματίζεται να επιχειρήσουν στην ημιορεινή Κοινότητα «Γαλατσώνα» της βόρειας Εύβοιας που υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Ιστιαιάς-Αιδηψού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...