fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΖΟΡΤΖ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς οπότε καλύτερα να προσέχετε»-...

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΖΟΡΤΖ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς οπότε καλύτερα να προσέχετε»- Ο μικρούλης “απείλησε” τους συμμαθητές του (Φώτο)

-

Σε καβγά στο σχολείο με συμμαθητή του μπλέχτηκε ο 9χρονος Πρίγκιπας Τζορτζ, όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του, και εκείνος χρησιμοποίησε τα μεγάλα “μέσα” για να τον προειδοποιήσει.

Ο μικρούλης πάνω στα νεύρα του, προειδοποίησε τον συμμαθητή του ότι ο μπαμπάς του θα γίνει βασιλιάς ενώ από ότι φαίνεται ο ίδιος αντιλαμβάνεται το μέγεθος αυτής της θέσης. Όπως αναφέρει η βασιλική εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Κέιτι Νίκολ, ο 9χρονος έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης αφού είναι δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον «φορτώνουν» με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.

Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: