fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΚΕΙΤ ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ: TO TΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (φωτο)

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΚΕΙΤ ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ: TO TΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (φωτο)

-

Τρίτο «μυστικό» σπίτι λέγεται ότι έχουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμς και η Κέιτ Μίτλεττον, το οποίο μάλιστα κληρονόμησε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμς από την προγιαγιά του λίγο πριν φύγει από την ζωή το 2002.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο κτήμα Μπαλμόραλ, έκτασης 50.000 στρεμμάτων και είναι τόσο ιδιωτικό, που δεν υπάρχουν φωτογραφίες του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Επίσης βρίσκεται  κοντά στο Brikhall, κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Hello, οι δυο τους επισκέπτονταν το εξοχικό αυτό από τότε που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Αντρέα, ενώ είχαν εκμυστηρευτεί στους φίλους τους ότι έχουν ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εκεί. Ακόμη, το 2019 έμειναν εκεί με τα παιδιά τους όταν πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκωτία.

Το κτήμα διαθέτει συνολικά 150 κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα περνά τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές της, και το Garden Cottage, το οποίο συχνά χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Βικτώρια. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άφησαν πίσω τους τις πολυτελείς διακοπές καθώς προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους.

Το Tam-Na-Ghar ήταν δώρο προς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ από την προγιαγιά του

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΝΑΣ: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος στο έλεος του Θεού-Τίποτε δεν έχει...

Το φράγμα της Άχνας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρύπανσης, με την κατάσταση να επιδεινώνεται διαρκώς. Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις προς τις αρμόδιες αρχές, καθώς και...