fbpx
21.8 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΘΑ...

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΘΑ «ΑΓΓΙΞΟΥΝ» ΤΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (βίντεο)

-

Σε λίγες ώρες ο Λιονέλ Μέσι θα οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το μεσημέρι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την βίλα του στη Βαρκελώνη και βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Josep Tarradellas” μαζί με την οικογένεια του, προκειμένου να “πετάξει” για το Παρίσι.Δεκάδες δημοσιογράφοι – φωτορεπόρτερ περίμεναν τον Αργεντινό έξω από το σπίτι του αλλά και στο αεροδρόμιο, καταγράφοντας τις στιγμές.

Για δύο συν ένα χρόνια η συμφωνία του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την «Equipe» – Οι απολαβές του αναμένεται να αγγίξουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο «Μέσι: Τελείωσε!». Με αυτό τον τίτλο, η γαλλική L’Equipe έκανε γνωστή το μεσημέρι τη Τρίτης την οριστική συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο. Φορώντας μία μπλούζα που έγραφε “Εδώ είναι Παρίσι”, ο Μέσι χαιρέτησε χαμογελαστός τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και αναχώρησε κατευθείαν, με προορισμό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτή την στιγμή ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να  περάσει από ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του ενώ αύριο Τετάρτη στο «Παρκ ντε Πρενς» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Χθες είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο Καταλανός σταρ να διασκεδάζει στην πολυτελή βίλα του στη Βαρκελώνη, φορώντας το μαγιό του στην πισίνα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: