fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Τιμήθηκαν από τον Αρχηγό νεαροί, που βρήκαν πορτοφόλι και το...

ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Τιμήθηκαν από τον Αρχηγό νεαροί, που βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν (Φώτο)

-

Την σωστή ανατροφή τους επέδειξαν δύο έφηβοι ηλικίας 13 και 15 ετών, οι οποίοι πριν τρεις μήνες, είχαν εντοπίσει σε πάρκο στην επαρχία Αμμοχώστου, πορτοφόλι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Σήμερα, ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, τους τίμησε για τη πράξη τους.

Ο κ. Παπαθεοδώρου κάλεσε στο γραφείο του, τους δύο νεαρούς και τους γονείς τους και τους εξέφρασε από κοντά τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του για την πράξη τους αυτή. Όπως ανέφερε ο Αρχηγός, η ενέργεια των δύο νεαρών, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Οι δύο νεαροί είχαν εντοπίσει το πορτοφόλι σε πάρκο στης επαρχίας Αμμοχώστου, τον περασμένο Ιούλιο. Συνοδευόμενοι από τον πατέρα του 13χρονου, μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου, όπου παρέδωσαν το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,150.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...