fbpx
20.6 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ: «Λύγισε» στον αέρα – Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια...

ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ: «Λύγισε» στον αέρα – Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της-«Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος»

-

Μια άκρως συγκινητική συνέντευξή έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε σε συνέντευξή της τη δική της εμπειρία και τα όσα πέρασε με την κόρη της.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό και μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λαχτάρησε. «Το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από το να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα».

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», φανερά συγκινημένη εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία που είχε με την δεύτερη κόρη της. Καλλίνικη.

 «Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο. Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: