16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΝΤΕ ΜΗΤΕΡΕΣ: Ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέτυχαν το ακατόρθωτο- Στην σκηνή...

ΠΕΝΤΕ ΜΗΤΕΡΕΣ: Ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέτυχαν το ακατόρθωτο- Στην σκηνή οι μικροί ήρωες που χάρισαν ελπίδα-(Φώτο)

-

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η φιλανθρωπική εκδήλωση «Τραγουδώ για την αγάπη, τραγουδώ για τους μικρούς μας ήρωες» ήταν πραγματικά συγκινητική και άκρως επιτυχημένη. Στην σκηνή ανέβηκαν τα παιδιά, που είναι πραγματικοί «ήρωες» και παρέδωσαν την επιταγή μαζί με τις μητέρες τους, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Η Εβελίνα ο Ηρακλής, η Άρτεμις, ο Διονύσης αλλά και η Μαριλένη παρέδωσαν μαζί με τις μητέρες τους την επιταγή με το ποσό των €37,445 για τη στήριξη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή». Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι, εκτός από τη συγκέντρωση του ποσού αυτού, οι μητέρες πραγματοποίησαν δύο ευχές παιδιών που μόλις τελείωσαν τις θεραπείες τους, δίνοντας μια ακόμα αχτίδα ελπίδας και χαράς σε αυτά τα παιδιά.

Η Αρίστη Γιαννάκου, η Ελένη Γρηγόρη, η Μαριάννα Κασάπη, η Στέλλα Λένου και η Χριστιάνα Σταυρινού δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο του Ακάμα, κ. Μαρίνο Λάμπρου και τους 161 χορηγούς που στήριξαν την προσπάθειά τους, όπως και τους εθελοντές και τους μουσικούς που τραγούδησαν αφιλοκερδώς.

Η φιλανθρωπική βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο Coral Palace Events Hall στην Πέγεια, ήταν μια ακόμα ένδειξη αλληλεγγύης και αγάπης από τους συνανθρώπους μας, που έδειξε πως, όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται για έναν ιερό σκοπό, μπορούν να πετύχουν θαύματα.

Οι πέντε μητέρες μαζί με τον Δήμαρχο του Ακάμα, Μαρίνο Λάμπρου και τον πρόεδρο του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Γιώργο Πενηνταέξ

Στο πλευρό των πέντε μητέρων, φυσικά και οι πατέρες των μικρών ηρώων

Χορηγός επικοινωνίας: coffeevibesmagazine

Oι χορηγοί που στήριξαν ένθερμα την πρωτοβουλία των πέντε γυναικών

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: