ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Κάθε πεταλιά και μια ευχή – Η ποδηλασία που ένωσε καρδιές

Πάνω από 120 ποδηλάτες έδωσαν δυναμικά το «παρών» τους, στην 9η Ποδηλασία Αγάπης 2025 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα αγάπης και στήριξης. Η φετινή διαδρομή, αποτέλεσε ένα ταξίδι ψυχής, αφιερωμένο σε κάθε πρόωρο βρέφος που παλεύει για τη ζωή του στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Οι ποδηλάτες, με το σύνθημα «Κάθε Πεταλιά και Μια Ευχή», μετέτρεψαν τον αγώνα δρόμου σε πράξη ελπίδας και μνήμης για τους αδελφούς Πάνο και Κρίστιαν Ευριπίδου, τιμώντας την ιστορία τους και στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης σε κάθε οικογένεια που περνά την ίδια δοκιμασία.

Το Ίδρυμα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», συνέχισε αταλάντευτα την αποστολή του: να βελτιώνει την ποιότητα ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις υγείας. Μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα έχει στηρίξει 220 παιδιά σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας συνολική οικονομική βοήθεια που ξεπερνά τις €410.000.

Μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα έχει στηρίξει 220 παιδιά σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας συνολική οικονομική βοήθεια που ξεπερνά τις €410.000.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Μάρλο Ευριπίδου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι αγκάλιασαν τη φετινή εκδήλωση:
«Εκ μέρους του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου, ευχαριστώ από καρδιάς κάθε ποδηλάτη, παρευρισκόμενο, χορηγό και υποστηρικτή. Η παρουσία και η προσφορά σας δίνουν ζωή στο όραμά μας και ενισχύουν το έργο μας. Χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό».

Η Ποδηλασία Αγάπης 2025 απέδειξε πως κάθε πεταλιά μπορεί να γίνει ευχή – κι αυτή η ευχή έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου, επισκεφθείτε την
ιστοσελίδα: www.panosfoundation.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

Topics

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Related Articles

Popular Categories