ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΜΑΤΣΟΣ: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διασύρει έναν άνθρωπο και την οικογένειά του»-Αιχμές κατά Λούη Πατσαλίδη-(Βίντεο)

Με δημόσια τοποθέτησή του μέσω κοινωνικών δικτύων, ο Λουκάς Χαμάτσος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο σατιρίζεται, αφήνοντας αιχμές προς τον Λούη Πατσαλίδη και την εκπομπή του.

Στην ανάρτησή του ο Λουκάς Χαμάτσος, αναφέρει πως «είναι ετοιμόπολεμος» απέναντι σε όσους, όπως λέει, τον σχολιάζουν καλοπροαίρετα μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη εκφράζουν εμπάθεια. Τονίζει ότι κάποιοι «δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» και παρουσιάζονται ως «ειδικοί ενδυματολόγοι και γλωσσολόγοι» χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Στο επίκεντρο της ανάρτησης βρίσκεται και η πρόσφατη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision – με τον Χαμάτσο να σημειώνει πως η χώρα μας «εκπροσωπήθηκε με αξιοπρέπεια, χωρίς τα παρατράγουδα άλλων χωρών». Κλείνοντας, αφήνει την υπόθεση «στην κρίση του κόσμου», υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διασύρει κάθε βδομάδα έναν άνθρωπο και την οικογένειά του».

Από πλευράς του, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε δημόσια απάντηση από τον Λούη Πατσαλίδη.

Δείτε όλη την ανάρτησή του Λούκα Χαμάτσου

«Όταν δέν έχεις κάτι να πεις… αλλά πρέπει με το ζόρι να πεις μία σαχλαμάρα… γιατί έχεις ΕΜΠΑΘΕΙΑ και γιατί είσαι και ειδικός ενδυματολόγος και γλωσσολόγος… Η χώρα μας, εκπροσωπήθηκε και φέτος, μπροστά σε όλο τον πλανήτη, με αξιοπρέπεια, χωρίς τα παρατράγουδα άλλων χωρών… Τον αφήνω στην κρίση σας… και τα σχόλια δικά σας… Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμα να διασύρει κάθε βδομάδα, έναν άνθρωπο και την οικογένεια του που είναι πίσω απ’ αυτόν…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Άννα έφυγε νωρίς, αλλά δεν ξεχάστηκε – «Περπατώ με τον σκύλο μου για την Άννα»

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας...

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ: Μαθητής πέταξε παπούτσι στον οδηγό σχολικού λεωφορείου – Τραυματίστηκε και μαθήτρια

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε σχολικό...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Μιλά για όσα έζησε στη μάχη με τον καρκίνο-Σε μια διαδικτυακή συνομιλία με το κοινό-(Βίντεο)

Τη δυνατότητα να μοιραστεί την προσωπική της διαδρομή με...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

Topics

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Άννα έφυγε νωρίς, αλλά δεν ξεχάστηκε – «Περπατώ με τον σκύλο μου για την Άννα»

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

BLUE ISLAND: Τραγανοί αθερινοκεφτέδες από τη Χρύσω Λέφου – Η γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας

Οι Αθερινοκεφτέδες είναι από εκείνους τους μεζέδες που δύσκολα...

BLUE ISLAND: Κυπριακός τόνος γιαχνιστός με άρωμα παράδοσης-(Βίντεο)

Ο τόνος γιαχνιστός από τις Ψαραγορές Blue Island είναι...

Related Articles

Popular Categories