19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Κτύπησε το καμπανάκι του Ογκολογικού- Ένας μαχητής δίνει μαθήματα ζωής- Είναι...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Κτύπησε το καμπανάκι του Ογκολογικού- Ένας μαχητής δίνει μαθήματα ζωής- Είναι φίλοι με τον Ηρακλή-(Φώτο-Βίντεο)

-

Ο μικρός μαχητής Παναγιώτης, με το ανυπέρβλητο πνεύμα και την ανθρώπινη δύναμη, κτύπησε το καμπανάκι της νίκης στο θάλαμο του Ογκολογικού του Μακαρείου Νοσοκομείου.

Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις η χαρά που ένιωσε ο κάθε ένας που βρέθηκε στο Ογκολογικό όταν ο Παναγιώτης σήκωσε το χέρι του και χτύπησε το καμπανάκι μετά από 3.5 χρόνια. Ο μικρός ήρωας νίκησε το δράκο του καρκίνου.

Με κάθε χτύπημα, ο Παναγιώτης έστελνε ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους εμάς. Οι μάχες που έδωσε και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε δεν τον σταμάτησαν ποτέ. Με την αθάνατη ανθρώπινη βούληση μαζί με τους γονείς του και τα αδέλφια του προχωρά μπροστά κερδίζοντας τον αγώνα του.

«Με πολύ έντονα συναισθήματα συγκίνησης κάνω αυτή την ανάρτηση να πω ότι νικητές είναι όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες που δίνουν ένα τεράστιο αγώνα για να επιβιώσουν αλλά και οι γονείς τους!Ηρωίδες μανάδες που παλεύουν μόνες τους και η πολιτεία οφείλει να σταθεί ακόμα περισσότερο δίπλα τους στη δύσκολη αυτή διαδρομή!Ας ενωθούμε όλοι και ας επικεντρωθούμε στα ουσιώδεις γιατί μόνο ενωμένοι με αγάπη μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Μπράβο σου αγόρι μας,μπράβο σου Παναγιώτη μας τα κατάφερες!Μπράβο και στους υπέροχους γονείς σου για το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής τους,υποκλίνομαι πάντα δίπλα σας,σας αγαπώ».


Φιλαράκια είναι ο Παναγιώτης και Ηρακλής, οι οποίοι νίκησαν και πάλεψαν με το θηρίο

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...