17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Επέστρεψε πίσω στο σχολείο μετά από 14 μήνες-Η συγκινητική υποδοχή -Στο...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Επέστρεψε πίσω στο σχολείο μετά από 14 μήνες-Η συγκινητική υποδοχή -Στο πλαϊ του η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου (Φώτο+Βίντεο)

-

Μετά από το Γολγοθά που πέρασε λόγω της περιπέτειας της υγείας του, ο μικρός Παναγιώτης επέστρεψε στις σχολικές αίθουσες, δίπλα στους αγαπημένους του μαθητές. Η υποδοχή τους ήταν εγκάρδια και συγκινητική ενώ η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου ήταν στο πλευρό του.

Με ένα υπέροχο χαμόγελο ο 8χρονος Παναγιώτης μετρούσε τις ημέρες για να ανέβει ξανά του Γ’ Δημοτικού Αραδίππου. Δεκατέσσερις μήνες μακριά από το σχολείο, χωρίς τους συμμαθητές του, χωρίς τους δασκάλους του. Η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, τον συνόδεψε στο σχολείο και θα παραμείνει εκεί αφού ο Παναγιώτης θα μείνει στο σχολείο, στο παρόν στάδιο μόνο για δύο περιόδους.

Ο φύλακας-άγγελος του, Μαρία Θρασυβούλου ανέφερε ότι «Ένα θαύμα ζωντανά μπροστά στα μάτια μας!! αρρώστησε το σώμα του μα όχι η ψυχή του!!»

Να θυμίσουμε, ότι ο Γολγοθάς με την υγεία του μικρού ξεκίνησε στις 24  Νοεμβρίου με ένα απλό βήχα ο οποίος εξελίχθηκε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο της Λάρνακας. Χωρίς προηγούμενα θέματα υγείας αυτή η ασθένεια κτύπησε την πόρτα του 8χρονου Παναγιώτη με αποτέλεσμα να μεταφέρεται από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.  Στο νοσοκομείο Λευκωσίας διασωληνώθηκε λόγω του ότι δεν οξυγονωνόταν  σωστά ενώ μέχρι το βράδυ το παιδί μπήκε σε καταστολή. Από εκεί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ισραήλ από τις 29 Νοεμβρίου στο οποίο ο Παναγιώτης έμεινε 50 μέρες σε καταστολή χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε διάγνωση. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει στο 8χρονο αγοράκι τραχειοτομή, ώστε να μπορέσει να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα και να ξυπνήσει από την καταστολή. Ακολούθησε η μετάβαση του, στο εξωτερικό όπου και θα παρέμεινε για θεραπεία μέχρι που γύρισε πίσω στην Κύπρο, νικητής.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: