16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΜΕΤΑ»…

ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΜΕΤΑ»…

-

Πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, κανένας ποτέ δεν θα καταλάβει. Όταν τα πράγματα καταρρέουν έως ένας χάρτινος πύργος και οι απόψεις που έχεις για κάποια άτομα αλλάζουν σε μια στιγμή, τότε προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατηθείς με όλα τα υπόλοιπα που δεν σε έχουν απογοητεύσει. Στην ζωή μας δεν χρειαζόμαστε πολλά, μόνο υγεία, αγάπη, πίστη, εμπιστοσύνη και σεβασμό για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Από μικρά παιδιά, μας μαθαίνουν να είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά δεν μας εξηγούν πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ποιος είναι ο καλός άνθρωπος; Αυτός που δεν προσπαθεί να καταπατήσει τα δικαιώματα του άλλου, αυτός που δεν λέει ψέματα ή αυτός που κάποια στιγμή στην ζωή του αποφασίζει να μιλήσει και να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του;

Να πει σε όλους, τι νοιώθει και να εκφραστεί…Και εάν δεν αρέσει στο άλλο αυτό που θα ακούσει; Τότε φεύγει, προσβάλλεται και αγνοεί. Η αλήθεια πονάει, όπως πονούν και οι λέξεις που ξεστομίζονται από μια ψυχή πληγωμένη. Που στο πέρασμα του χρόνου δεν μπορούσε να μιλήσει και έκρυβε όλα τα θέματα του μέσα του, γιατί πίστευε ότι δεν θα εισακουστεί.

Και όταν μίλησε, τότε συνέβη αυτό που δεν πίστευε να γίνει…Βγήκαν και άλλοι που υπήρχαν γύρω του και μίλησαν παίρνοντας θάρρος και δύναμη. Αυτοί που δίσταζαν να μιλήσουν και πίστευαν ότι κανένας δεν θα ακούσει την κραυγή τους κι’ όμως ο ένας έγιναν δύο και ακόμη ο  δρόμος είναι μακρύς.

Τώρα όλα,  αποκαλύπτονται και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Μετά την εξομολόγηση καρδιάς του κάθε ενός, υπάρχει το μετά…Αυτό είναι, που θα καθορίζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα…Το μετά είναι αυτό που πονάει περισσότερο. Που δεν ξέρεις εάν πράγματι όλοι αυτοί που σε παρότρυναν να μιλήσεις θα σταθούν δίπλα σου και στο πλαϊ σου, ή απλά θα φύγουν γιατί δεν μπορούσαν να δεχτούν ουσιαστικά την αλήθεια.

Γιατί το τώρα, και ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο κάθε ένας από εμάς καθορίζει το μέλλον και την συμπεριφορά μας. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει και το μέλλον…Ένα μέλλον για όλους. Είναι μια κραυγή που επιτέλους έπρεπε να βγει και να φωνάξει για να διορθωθούν επιτέλους κάποια πράγματα και να μπουν στην θέση τους, άτομα που θεωρούν ότι μπορούν να εξουσιάζουν τους άλλους στην οποιαδήποτε θέση κι’ εάν κατέχουν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: