22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»: 8 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς για την φιλανθρωπική...

«ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»: 8 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς για την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας

-

Για 8η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον επίδειξη μόδας «Οκτώ με ένα σκοπό» για την ενίσχυση των υπηρεσιών, εκπαίδευσης, θεραπείας και αποκατάστασης για τους ρευματοπαθείς.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη επίδειξη μόδας «Οκτώ με Ένα Σκοπό» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, στις 20:00, στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου και παρουσιάζεται από το Perwoll, στοχεύει στη στήριξη των υπηρεσιών εκπαίδευσης, θεραπείας και αποκατάστασης για τους ρευματοπαθείς.

Η επίδειξη τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Δρ. Μαρίας Παναγιώτου. Στη διάρκεια των επτά προηγούμενων διοργανώσεων, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από €120,000, τα οποία διατέθηκαν για την ανακούφιση ανθρώπων με ανάγκες μέσω διαφόρων ιδρυμάτων και οργανισμών.

Φωτογραφία από παλαιότερη επίδειξη μόδας της Calia Monoyiou

Η φετινή επίδειξη μόδας υπόσχεται να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, προσφέροντας ένα πλούσιο high-tech θέαμα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες γνωστών Κύπριων σχεδιαστών, όπως οι Calia Monoyiou, Giorgos Chrysostomou, Polyxeni Pazarou, Maison Ann Dorothea, Litous, Ira the brand, 212 by Marilia Economou και EMYANT. Επιπλέον, θα συμμετέχουν τα καταστήματα Kouros, Be Lou Sou και Michel Dali, προσθέτοντας ποικιλία και πολυτέλεια στην εκδήλωση.

Ο σχεδιαστής Γιώργος Χρυσοστόμου επί το έργο

Η σχεδιάστρια Πολυξένη Πάζαρου

Η σχεδιάστρια Άννα Δωροθέα

Ο οίκος Litous με τα εντυπωσιακά νυφικά

Το brand, Ira

212 by Marilia Economou & EMYANT

Kouros

Be Lou Sou & Michel Dali

Την παρουσίαση της φιλανθρωπικής επίδειξης θα αναλάβουν οι γνωστοί παρουσιαστές Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου, που θα συνδυάσουν τη χάρη και τη δυναμική τους σε μια βραδιά που υπόσχεται να είναι αξέχαστη.

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία:

Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου

Τηλέφωνα: 22428285, 24361085, 25344432

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: