fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό εις μνήμη του Άγγελου-«Καθοδηγητής ο Άγγελος...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό εις μνήμη του Άγγελου-«Καθοδηγητής ο Άγγελος ο οποίος έδωσε στην γιορτή το δικό του σημάδι» (Φώτο-Βίντεο)

-

Τηρώντας την υπόσχεση τους η οικογένεια του Άγγελου Θεοφάνους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 19 χρόνια η οικογένεια του έστησε στο σπίτι τους στην Ξυλοφάγου ένα απίστευτο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Από τότε που ο Άγγελος έφυγε από τη ζωή, οι γονείς και οι αδελφές του κάθε χρόνο στολίζουν το σπίτι τους καλώντας φίλους και συγγενείς εις μνήμη του μονάκριβου γιου τους. Η γιορτή διοργανώνεται από την οικογένεια και φίλους του Άγγελου και το Σύνδεσμο Ηλιαχτίδα Ζωής.

Χθες το σπίτι τους γέμισε φωνές από μικρά παιδιά τα οποία πήραν δώρα από το Άγιο Βασίλη ενώ ο χώρος έμοιαζε παραμυθένιος με λαμπιόνια, φώτα και μουσική. Άλλωστε, όπως μας δήλωσε η μητέρα του, Γιώτα Θεοφάνους ο Άγγελος λατρεύει τα φωτά των Χριστουγέννων και αυτό είναι κάτι που το αφιερώνουν σε εκείνον αλλά και σε όλους τους Άγγελους που έφυγαν από τη ζωή».

Ο πατέρας του, Άγγελου,Αντώνης με πολύ επιμονή και αγάπη στολίζει το σπίτι και υποδέχεται τους φίλους και συγγενείς χαρίζοντας απλόχερα τη αγάπη που έχει μέσα του για τη οικογένεια του και όσους γνωρίσαν από κοντά το γιό του. Μαζί με την σύζυγό του, Γιώτα διοργανώνουν κάθε χρόνο την Γιορτή Αγάπης Άγγελος Θεοφάνους μαζί με το Σύνδεσμο Ηλιαχτίδα Ζωής Λάρνακας δίνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Έτσι και τη περίοδο των γιορτών θέλοντας να δείξουν την αμέριστη αγάπη και φιλανθρωπίας εις μνήμη του γιου του προβαίνουν στο στολισμό του σπιτιού τους δίνοντας στο χωριό Ξυλοφάγου ένα αλλιώτικο σκηνικό.

Ένα κεράκι εις μνήμη του Άγγελου από όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο στολισμό

Καθοδηγητής στο όλο εγχείρημα όπως μας δήλωσε η μητέρα του είναι ο Άγγελος «Έχουμε ένα άγγελο καθοδήγηση και ακόμα και χτες έδωσε τα δικά του σημάδια. Ο άγγελος πάντα του άρεσε να βλέπει τα σύννεφα και μέσα από αυτά έβλεπε διαφορά σχήματα όπως ζώα και μορφές….μετά που έφυγε και εγώ και άλλοι βλέπουμε μορφές άγγελου στα σύννεφα». Κάτι που θεωρούμε από τη πλευρά μας ότι είναι πέρα και πέρα αληθινό αφού ο Άγγελος δεν θα σβήσει ποτέ από τη σκέψη τους, πάντα θα τους προστατεύει και καθοδηγεί για να πράττουν το καλό όπως άλλωστε θα ήθελε ο ίδιος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: