fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΑΥ: Στοιχεία Επικοινωνίας Υπηρεσιών Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού για Αργίες και Σαββατοκύριακα

ΟΑΥ: Στοιχεία Επικοινωνίας Υπηρεσιών Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού για Αργίες και Σαββατοκύριακα

-

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει τα στοιχεία επικοινωνίας για τις Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού .

Ο ΟΑΥ ενημερώνει το κοινό για τις υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού (ΠΙ) που θα παρέχονται τις ημερομηνίες 1, 6-7, 13-14, 20-21 Ιανουαρίου 2024. Οι ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών καλύπτουν τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις Δημόσιες Αργίες, με το τηλεφωνικό κέντρο να ξεκινά προηγουμένως από την έναρξη της εφημερίας.

Σημειώσεις για τις Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού (ΠΙ):

  1. Τα στοιχεία επικοινωνίας προσαρμόζονται τακτικά και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) και στους επίσημους λογαριασμούς του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  2. Οι υπηρεσίες αφορούν δικαιούχους του ΓεΣΥ κατά τα Σαββατοκύριακα και τις Δημόσιες Αργίες, παρέχοντας φροντίδα υγείας για έκτακτα προβλήματα.
  3. Δεν παρέχονται υπηρεσίες για προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις, επαναλαμβανόμενες συνταγές, παραπεμπτικά σε άλλες υπηρεσίες του ΓεΣΥ ή για καταστάσεις που δεν απαιτούν άμεση επίσκεψη.
  4. Οι υπηρεσίες λειτουργούν από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα και τις Δημόσιες Αργίες.
  5. Δικαιούχοι επικοινωνούν τηλεφωνικώς, αξιολογείται το πρόβλημα, και κανονίζεται ραντεβού εντός της ημέρας με προγραμματισμένα ραντεβού για εξυπηρέτηση.
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...