fbpx
18.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΝIKOΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες-Την μητέρα...

ΝIKOΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες-Την μητέρα μας την είχαμε Βασίλισσα»- (Φώτο)

-

Από πολύτεκνη οικογένεια προέρχεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά, Μαύρο Ρόδο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θρησκεία αλλά και στο πως είναι να μεγαλώσεις σε μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερις γιους.

«Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα το λόγο μας. Την μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κάνουμε τίποτα που να θίγει τον εαυτό μας».

Αναφορικά με τον ρόλο του ως «Σταυρίνος» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε ότι είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που κρύβει πράγματα και μυστικά τα οποία θα μάθουμε πολύ σύντομα. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι το ατύχημά του με την μηχανή πριν από χρόνια και η προσωρινή του ανάγκη για αναπηρικό αμαξίδιο τον βοήθησε πολύ να καταλάβει τον ήρωα που υποδύεται.

«Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχα χρειαστεί κι εγώ αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρόνια. Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: