ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Νίκος Χαρδαλιάς, μετά το ισχαιμικό-καρδιακό επεισόδιο που υπέστη χθες και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη οι φωτιές σε Βίλια και Κερατέα. 

Μετά την τοποθέτηση δύο στεντ από τους γιατρούς πλέον ο Νίκος Χαρδαλιάς αναρρώνει και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του και στην αγκαλιά της συζύγου του, Γιώτας και των δύο κοριτσιών του.

Μάλιστα, σε  ανάρτησή της η σύζυγός του ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση. Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία με την μικρή τους κόρη στην οποία όλοι χαμογελούν ευτυχισμένοι.  Πριν από λίγη ώρα η μεγαλύτερη κόρη του Νίκου Χαρδαλιάς απάντησε για πρώτη φορά τα πικρόχολα σχόλια χρηστών των social media τα οποία, χλεύαζαν ή ακόμα και εξέφραζαν ικανοποίηση για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Hot this week

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο

Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες...

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου Δημήτρη και η δωρεά των 12.500 ευρώ που του έδωσε ελπίδα

Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι...

Topics

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

Related Articles

Popular Categories