fbpx
30.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί τηλεπαιχνίδι -(Βίντεο)

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί τηλεπαιχνίδι -(Βίντεο)

-

Ειλικρινής, αφοπλιστικός και πάνω από όλα ένας καλός δημοσιογράφος και άνθρωπος είναι ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του Αντ-1, Νικήτας Κυριάκου, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μαζί με την Χριστιάνα Αριστοτέλους ένα τηλεπαιχνίδι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής πήγε ως προσκεκλημένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε για τη οικογενειακή του ζωή, τη καριέρα του αλλά και την απόφαση που πήρε πριν από 18 χρόνια να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΙΓΜΑ και να μεταπηδήσει στον Αντ-1 σημειώνοντας πολύ επιτυχία με το μεσημεριανό πρόγραμμα του. Παράλληλα, μίλησε για την οικογένεια του, τη σύζυγό του Φρόσω αλλά και τα δύο παιδιά του αναφέροντας χαριτολογώντας ότι είναι ακατάστατος, ωστόσο, ο ίδιος όμως απαιτεί από τα παιδιά του να είναι συγυρισμένα. Η σύζυγός του, Φρόσω μιλώντας για τον ίδιο ανέφερε τα υπέρ και τα κατά του παρουσιαστή λέγοντας ότι του αρέσει να διασκεδάζει και ότι είναι η ψυχή της παρέας.

Ο Νικήτας Κυριάκου αποδέχθηκε και το παιχνίδι της εκπομπής όπου διάφοροι καλεσμένοι απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις απαντώντας μεταξύ άλλων με ποιον παρουσιαστή θα ήθελε να κάνει εκπομπή η απάντηση ήταν με την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Μάλιστα, πρότεινε στο κανάλι να το σκεφτούν χαριτολογώντας και αυτό που θα ήθελε να κάνουν μαζί σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ένα τηλεπαιχνίδι, αφότου ξεπεραστούν τα προβλήματα σε ποιο ακριβώς σταθμό θα μεταδίδεται.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ: Ένα υπέροχο γκράφιτι για τη έκφυλη βία που αποτυπώνει...

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο...