fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ: Την τιμούν δίνοντας σε δρόμο το όνομα της-«Ο δρόμος της...

ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ: Την τιμούν δίνοντας σε δρόμο το όνομα της-«Ο δρόμος της Ζέτας» (Φώτο)

-

Σε μια κίνηση που δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους προς την πρώην Υπουργό Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, προχώρησε το Συμβούλιο Ευημερίας Φοινιού, δίνοντας το όνομα της σε δρόμο της κοινότητας.

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της, το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευμερίας Φοινιού αποφάσισε όπως ένας δρόμος ονοματιστεί «οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου», αποτίοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στην εκλιπούσα υπουργό Εργασίας, η οποία έχαιρε σεβασμού και εκτίμησης από όλη την Κύπρο.

Όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστας Χαμπιαούρης, το Συμβούλιο πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμή της αείμνηστης υπουργού. «Στον άνθρωπο που κόσμησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας και προσέφερε τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και δη των ευάλωτων ομάδων. Στον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας για τις ορεινές κοινότητες».

Να επισημανθεί, ότι ο δρόμος που θα φέρει το όνομά της οδηγεί στην νέα πτέρυγα της Στέγης. Όπως υπογράμμισε ο κ. Χαμπιαούρης «Ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...