fbpx
19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Kαι έχει Πανσέληνο απόψε-Ποια ζώδια επηρεάζει

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Kαι έχει Πανσέληνο απόψε-Ποια ζώδια επηρεάζει

-

Πανσέληνο έχουμε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η οποία γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στην 6° μοίρα!. Η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου μας εξηγεί ποια ζώδια επηρεάζει η Πανσέληνος που λατρεύουμε.

Σήμερα θα επηρεαστούν κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Πρόκειται για μια Πανσέληνος που θα ενεργοποιήσει έντονα τα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Ξεκαθαρίσματα, επαναπροσδιορισμός και έντονες εξελίξεις στα θέματα σχέσεων. Οι σχέσεις έρχονται σε σύγκρουση με τις προσωπικές μας ανάγκες και θα θελήσουμε να επανεκτιμήσουμε καταστάσεις και ανθρώπους.

Αν αναλύσουμε προσεχτικά όμως τις υπόλοιπες όψεις του χάρτη της πανσελήνου παρατηρούμε τον Ερμή να βρίσκεται σε αντίθεση με το Ποσειδώνα. Αυτό επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες κοντά στις 20°-26° μοίρες. Η όψη αυτή δημιουργεί ψευδαισθήσεις, απογοητεύσεις ή ίσως φέρει την τάση να αποφεύγουμε να δούμε την πραγματικότητα. Θα πρέπει λοιπόν με αυτήν την Πανσέληνο να προσπαθήσουμε να δούμε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις στη σχέση μας και να είμαστε λίγο υποψιασμένοι για τις υποσχέσεις και την συμπεριφορά των άλλων.

Η άλλη σημαντική όψη που παρατηρούμε είναι το τετράγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ουρανό. Μία όψη που θα φέρει ανατροπές, χωρισμούς, επαναστατικές συμπεριφορές και την ανάγκη για απελευθέρωση από καταστάσεις που μας περιορίζουν και μας καταπιέζουν. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου 20°-23° μοίρες.

Από την άλλη βλέπουμε ένα ταυ-τετράγωνο ανάμεσα σε Άρη που βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, Πλούτωνα και Βόρειο δεσμό. Μία δύσκολη όψη που φέρνει ανατροπές, προβλήματα, βία και έντονους τσακωμούς και εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις και γενικότερα φέρνει ένα εκρηκτικό κλίμα. Δεν αποκλείεται να δούμε καταστάσεις βίας, και ειδικότερα εσείς που έχετε στον προσωπικό σας χάρτη όψη ανάμεσα σε Άρη και Πλούτωνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην εμπλακείτε σε τοξικές, χειριστικές σχέσεις που θα σας περιορίσουν. Επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου από 21°-28° μοίρες.

Παρατηρούμε επίσης τον Ερμή να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει κάποιες ευκαιρίες, ευχάριστες επικοινωνίες ίσως μέσα από ανατροπές για τα ζώδια της γης, Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου 20°-22° μοίρες. Μία ακόμα θετική όψη που συνεχίζει να επηρεάζει τα ζώδια της γης είναι το τρίγωνο ανάμεσα σε Ερμή και Δία. Μία όψη που μπορεί να φέρει επιτυχία, έξυπνες ιδέες και τύχη για να επιλύσουμε κάποια θέματα και δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να σχεδιάσουμε τα επεκτατικά μας σχέδια. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της γης του δεύτερου δεκαημέρου 14°-20° μοίρες. Έχουμε όμως και μία κρυφή όψη ας το πούμε πού είναι η παραλληλία ανάμεσα σε ήλιο και Ποσειδώνα. Μία όψη που τονίζει ακόμα περισσότερο τις διαφορές, φέρνει εξιδανίκευσης και σε κάποιες περιπτώσεις δηλώνει σωματική και ψυχική αδυναμία και εξάντληση.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζει αυτή η πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου είστε εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή τη πανσέληνο. Είναι μία περίοδος που θα επαναξιολογήσετε κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Επικεντρώνεστε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και ίσως συνειδητοποιήσετε ότι τα θέλω σας δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Οι κριοί του δεύτερου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τα οικονομικά τους ενώ οι κριοί του τρίτου δεκαημέρου είστε εσείς που θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να μην μπλεχτείτε σε τοξικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου είστε σε μία φάση πώς θα σε απασχολήσει έντονα το καθημερινό σας πρόγραμμα ίσως θα πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποιες σχέσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας ή και με ένα θέμα υγείας. Οι Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να αναγνωριστούν και να έχουν μεγάλη τύχη σε σχέσεις και στα επεκτατικά του σχέδια. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου ίσως αυτή την περίοδο να πρέπει να δουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα μέσα στις σχέσεις τους και να διακόψουν σχέσεις που δεν εξυπηρετούν τις προσωπικές τους ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου ενεργοποιεί κοινωνικά θέματα, τις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ή να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο είτε έχει να κάνει με δημιουργικά δικά σας σχέδια ή με ένα ερωτικό ζήτημα. Οι Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου ίσως υπάρξουν κάποια ευχάριστα νέα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον η μία βοήθεια που θα βοηθήσει στα επεκτατικά σας σχέδια, οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχουν κάποιες ανατροπές με κάποιες συμφωνίες ή συμβόλαια που θα πρέπει να μπουν σε νέες βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί επαγγελματικά θέματα και την κοινωνική σας εικόνα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει μία κατάσταση προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σας στόχο, ενώ από την άλλη μεριά ίσως βιώσετε κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που περιορίζουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου είστε από τους πιο τυχερούς για νέες γνωριμίες, έντονη κοινωνικοποίηση, επικοινωνίες και τυχερές συμφωνίες. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως υπάρξει μία ανατροπή η μία καθυστέρηση όσο αφορά ένα οικονομικό ζήτημα όποτε χρειάζεται περισσότεροι προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι μου Λέoντες του πρώτου δεκαημέρου η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί θέματα που αφορούν το εξωτερικό, συνεργασίες και συμβόλαια. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή θα πρέπει να περιμένετε μία επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να διαχειριστείτε την επαναστατική σας συμπεριφορά, ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο επαγγελματικό σας τομέα που όμως στο τέλος θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό ζήτημα που θα πρέπει να επιλύσετε και να κλείσετε μία υπόθεση που αφορά ένα κληρονομικό ή θέματα δανείων. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σε θέματα εξωτερικού, μπορεί να έρθει μια επιτυχία ή μία νέα συνεργασία που θα βοηθήσει στα επεκτατικά σας σχέδια. Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως προκύψει ένα ταξίδι ή να έχετε κάποιες αποκαλύψεις. Από την άλλη θα μπορούσε να έχετε επιτυχίες σε θέματα με το εξωτερικό ή σε θέματα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να κλείσετε ένα κύκλο για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορούσε να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα, ενώ οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου έχετε αρκετό τρέξιμο και ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε φιλικές σχέσεις και μεγάλους οργανισμούς που μπορεί να σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα. Από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες καταπιεστικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους πρώτου δεκαημέρου η Πανσέληνος αυτή φέρνει έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποια θέματα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή τη σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας. Οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έρθουν νέες τυχερές συνεργασίες που θα βοηθήσουν στα επεκτατικά σας σχέδια. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες κρίσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να υπάρξει μία αστάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς η πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να δείτε ξανά ένα ζήτημα με τις ερωτικές σας σχέσεις και τα δημιουργικά σας σχέδια. Επαναξιολογήστε κάποιες καταστάσεις στις σχέσεις σας για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και το εργασιακό σας περιβάλλον, ενώ οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσετε κάποια μπερδέματα ή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή με τις οικογένειές σας υποθέσεις που θα πρέπει να δείτε πλέον κάποια πράγματα ξεκάθαρα για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι εσείς με αυτή την πανσέληνο θα εστιάσετε σε οικογενειακά ζήτημα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ασχολείστε έντονα με το σπίτι ή με ένα οικογενειακό πρόσωπο που θα πρέπει να επαναξιολογήσετε μία κατάσταση ή να βάλετε νέες βάσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου άρπαξε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να επικοινωνήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Υπάρχει η τύχη και η δυνατότητα για νέες συνεργασίες με το εξωτερικό ή νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στα δημιουργικά σας σχέδια. Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου προσπαθήστε να ξεφύγετε από τοξικές καταστάσεις ή σχέσεις. Αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές και εστιαστε περισσότερο να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Υδροχόοι η πανσέληνος ενεργοποιεί θέματα με μετακινήσεις, επικοινωνίες, ίσως κάποια συμβόλαια και κάποιες συμφωνίες χρειάζεται να τα ξαναδείτε και να τα βάλετε σε νέες βάσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορούσε να υπάρξει μία βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα βοηθήσει να επιλύσετε ένα οικονομικό ή κληρονομικό θέμα. Από την άλλη εσείς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται προσοχή σε έντονες αντιδράσεις και επαναστατικές συμπεριφορές για να μην υπάρξουν προβλήματα και κρίσεις στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί ένα οικονομικό ζήτημα. Ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά και τα προσωπικά σας αποκτήματα. Θα πρέπει αυτή τη περίοδο να οργανώσετε καλύτερα την οικονομική σας διαχείριση και θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κινηθείτε αυτή τη περίοδο γιατί μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Ίσως πάρετε κάποια ευχάριστα νέα από το κοντινό σας περιβάλλον ή να υπάρξει μία νέα συμφωνία. Οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται προσοχή σε ψευδαισθήσεις και μεγάλες προσδοκίες. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιόν το λέτε και διαχειριστείτε τις σχέσεις σας και τις καταστάσεις γύρω σας με ρεαλισμό.

Για προσωπικά ραντεβού στο www.natasa-ioannou.com

Facebook: Natasa Ioannou

Τηλέφωνο: 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: