fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΟΛΟΣ: Σε απόγνωση οι κάτοικοι -Η επόμενη μέρα δείχνει το μέγεθος της...

ΒΟΛΟΣ: Σε απόγνωση οι κάτοικοι -Η επόμενη μέρα δείχνει το μέγεθος της καταστροφής-Παντού λάσπη-(Φώτο)

-

Παντού λάσπη υπάρχει στις περιοχές του Βόλου και της Θεσσαλίας με τους κάτοικους να προσπαθούν να σώσουν ότι έμεινε. Η κακοκαιρία Elias ισοπέδωσε με τόνους λάσπη αυτά που είχαν σώσει μετά την κακοκαιρία Daniel.

Οι εικόνες με τα πλημμυρισμένα σπίτια και τα αυτοκίνητα μέσα στις λάσπες σοκάρουν ενώ χρήστες του διαδίκτυου δείχνουν με φωτογραφικό υλικό το μέγεθος της καταστροφής. Παράλληλα, σύμφωνα με τα Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης το σύστημα υδροδότησης έχει υποστεί νέα προβλήματα με τους κατοίκους να σπεύδουν καθημερινά για μία εξάδα νερό στα σημεία δωρεάν διάθεσης που παραμένει για τρίτο εικοσιτετράωρο χωρίς νερό.

Πολλοί δρόμοι είναι αδιάβατοι, ενώ αρκετές συνοικίες είναι ακόμη μέσα στο νερό. Αποκομμένος συγκοινωνιακά είναι ο Άνω Βόλος, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο. Σε αρκετά σημεία, η άσφαλτος άνοιξε στα δυο, σημειώθηκαν κατολισθήσεις και έπεσαν στύλοι της ΔΕΗ.

Μόνο στην πόλη του Βόλου έγιναν μέσα στο περασμένο 24ωρο πάνω από 300 διασώσεις. Δραματική είναι η εικόνα και στα προάστια του Βόλου καθώς και στο Πήλιο. Δρόμοι και υποδομές καταστράφηκαν από τους χειμάρρους και κάτοικοι έχουν αποκλειστεί ξανά.

Πηγή φωτογραφιών: in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: