fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΛΚΗΣΤIΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Η ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΛΚΗΣΤIΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Η ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ

-

Μια κοινή αγάπη έχει ο συμπατριώτης μας, Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Οι δύο πετυχημένοι ερμηνευτές ανάρτησαν στα προσωπικά τους προφίλ μια κοινή τους φωτογραφία εκφράζοντας την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με λόγια αγάπης, θεωρεί τιμή που θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Η αγάπη για τη μουσική κάνει ακόμα και τα πιο όμορφα όνειρά μας πραγματικότητα! Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου, η συγκίνηση, αλλά και ο ενθουσιασμός μου που θα βρεθώ στη σκηνή, στις συναυλίες, με την αγαπημένη και σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη.Φέτος το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μαζί, με “Μια Αγκαλιά Τραγούδια”! Αlikistis Protopsalti Official μου σ’ ευχαριστώ! Με το καλό να ανταμώσουμε όλοι μας… ».

Από την μεριά της, η πετυχημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε στους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα που τρέφει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Τον Μιχάλη τον θαυμάζω γιατί είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με αστείρευτο ταλέντο!!! Τώρα ,τον αγάπησα  ΚΑΙ για τη ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!!Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα είμαστε ΜΑΖΙ αυτό το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!Χαίρομαι που θα ξεσπάσει η μουσική και θα ονειρευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: