ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγνώριστη έχει γίνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της καλής της φίλης, Ζήνας Κουτσελίνη η πρώην συζύγου του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Δήμητρα της ευχήθηκε για το νέο της βιβλίο.

 «Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο, δεν το χορταίνω. Αισιοδοξία στην καθημερινότητα».

Πάντως, η Δήμητρη Λιάνη-Παπανδρέου είναι αρκετά αλλαγμένη εμφανισιακά η οποία έχει υιοθετήσει ένα κοντό ξανθό μαλλί. Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε το δικό της πολιτικό σχόλιο σχολιάζοντας το ΠΑΣΟΚ.

 «Η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου διάλεξε μια σελίδα και ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο! Την ευχαριστώ! Άλλωστε είπαμε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη σελίδα της ιστορίας με τον Ανδρέα! Από μικρή αφισοκολλούσα!».

Hot this week

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι 10 αριστούχοι με το απόλυτο 20 -Τέσσερις ανοίγουν τον δρόμο για την Ιατρική

Με το απόλυτο 20 στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2026 ξεχώρισαν...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: «Φρένο» στις βαριές εργασίες από το μεσημέρι – Ποιοι εργαζόμενοι προστατεύονται από την υποχρεωτική διακοπή

Σε εφαρμογή τίθενται σήμερα αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων...

Topics

Η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» επενδύει στο μέλλον: 14 νέοι απόφοιτοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους

Επενδύοντας διαχρονικά στη συνεχή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη...

Related Articles

Popular Categories