35.8 C
Nicosia
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήNEWSΜΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος-Πατέρας του Γιάννη Ιωάννου-Πότε...

ΜΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος-Πατέρας του Γιάννη Ιωάννου-Πότε θα τελεστεί η κηδεία του-Διετέλεσε και πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας

-

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Μίκης Ξ. Ιωάννου, ο οποίος είναι ο πατέρας του επίσης γνωστού δικηγόρου, Γιάννη Ιωάννου.

Την είδηση του θανάτου του δημοσιοποίησε ο γιος του, Γιάννης Ιωάννου αναφέροντας ότι η κηδεία του πατέρα του θα τελεστεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 11.00 από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένη. Συλλυπητήρια θα δεχθεί η οικογένεια στις 10.00 το πρωϊ.
Ο Μίκης Ξενοφώντος Ιωάννου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στις 16-8-1933. Είναι νυμφευμένος με τη Λένια Διονυσιάδου και έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη Μ. Ιωάννου και Έφη Ιωάννου – Γαβριηλίδου. Είχε σπουδάσει νομικά στο Λονδίνο και μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ. Το 1961 είχε διοριστεί Γραμματέας – Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών στην ΑΗΚ και από το 1989 εξασκούσε το δικηγορικό επάγγελμα στη Λευκωσία μαζί με τον γιο του Γιάννη. Κατά διαστήματα υπηρέτησε ως μέλος ή Πρόεδρος σε διάφορα Συμβούλια ή Επιτροπές μεταξύ των οποίων στο Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα, στο Δ.Σ. της ΟΕΒ, στο Κέντρο Παραγωγικότητας και στον ΘΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποδήλατο στα εγκαίνια της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου ο υπουργός Γιάννης Καρούσος- https://www.boussiasnews.cy/el/news/1664447882/lemesos-eghkainiastikan-i-anavathmismeni-odos-misiaouli-kai-kavazoghloy-kai-i-epektasi-toy-grammikou-parkoy-garylli

Να σημειωθεί, ότι ο Μίκης Ιωάννου ήταν διετέλεσε και πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Σε ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα της μητέρας της. δολοφονημένης, Καρολάιν Κράουτς-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/05/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%ae%ce%bc/

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει την βαθύτατη της θλίψη για τον θάνατο του Μίκη Ιωάννου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών. Ο Μίκης Ιωάννου είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της ομάδας μας από το 1964 μέχρι το 1977. Ο Μίκης ήταν Πρόεδρος της ομάδας μας στην χρυσή εποχή κατά την οποία η ομάδα μας κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και συμμετείχε ισάριθμες φορές στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής της Ελλάδας»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

VIRAL: Όταν η ευθύνη βγαίνει σε… διάλειμμα-Ένα σκάνδαλο που θα ταίριαζε...

Ένα περιστατικό που θυμίζει περισσότερο σενάριο από τηλεοπτική σειρά παρά πραγματικότητα έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία και έγινε viral στα social media. ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ Ένας...