fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΛΙΣΑ ΡΑΟΥΦ: Η πρώτη υποψήφια στα καλλιστεία «Μις Αγγλία» που διαγωνίζεται χωρίς...

ΜΕΛΙΣΑ ΡΑΟΥΦ: Η πρώτη υποψήφια στα καλλιστεία «Μις Αγγλία» που διαγωνίζεται χωρίς καθόλου μακιγιάζ-Σπάζει τα στερεότυπα των τελευταίων 94 ετών (Φώτο+Βίντεο)

-

Ένα 20χρονο μοντέλο από την Αγγλία αποφάσισε ότι μπορούσε να νικήσει στα καλλιστεία της «Μις Αγγλία» με το να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ. Η κοπέλα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις ειδήσεις των τελευταίων ημερών ενώ η ίδια προτίμησε να σπάσει τα στερεότυπο για πρώτη φορά στην ιστορία που ακολουθείται τα τελευταία 94 χρόνια.

Η Μέλισα Ραούφ διαγωνίστηκε για τον τελικό γύρο του διαγωνισμού «Μις Αγγλία» χωρίς να φοράει καθόλου μακιγιάζ. Η ίδια είναι φοιτήτρια στο King’s College του Λονδίνου και σπουδάζει πολιτική. Η ίδια προχώρησε παρακάτω και ο επόμενος διαγωνισμός ομορφιάς είναι τον Οκτώβριο. Η ίδια θεωρεί ότι η χρήση καλλυντικών, μάσκαρα ή κραγιόν για μια περίσταση ή μια έξοδο δεν είναι υποχρεωτικά απαραίτητη για τις γυναίκες. Περπάτησε στην πασαρέλα με πολλή αυτοπεποίθηση και ενθάρρυνε και άλλες γυναίκες να είναι ευτυχισμένες με το δέρμα τους και να αγαπούν τα χαρακτηριστικά τους όπως είναι.

«Είναι ζωτικής σημασίας για μένα, γιατί πιστεύω ότι οι γυναίκες όλων των ηλικιών μακιγιάρονται από κοινωνική πίεση. Δεν υπάρχει λόγος να φοράει κανείς μακιγιάζ αν είναι ευχαριστημένος με το δέρμα ή το χρώμα του. Αντίθετα, οι ελλείψεις μας είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν και μας διακρίνουν. Ακόμα και αν είμαι εντελώς καλυμμένη από καλλυντικά, εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν διστάζω να μοιραστώ αυτό που είμαι, γιατί αυτή είμαι. Ήθελα να παρουσιάσω τη Μέλισα όπως είναι».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: