fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Σε ποιες περιπτώσεις παρεμβαίνει στις διάφορες εκδηλώσεις -Με αφορμή το...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Σε ποιες περιπτώσεις παρεμβαίνει στις διάφορες εκδηλώσεις -Με αφορμή το γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση (Βίντεο)

-

Καμιά κυκλοφοριακή συμφόρηση δεν υπήρχε για το πολυσυζητημένο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα ότι η Αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει την ώρα που το ζευγάρι δέχονταν τους καλεσμένους του στην δεξίωση.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» με την Κατερίνα Αγαπίου, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού δεν προκλήθηκε οποιοδήποτε κυκλοφοριακό πρόβλημα. Όπως γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού έγινε την Κυριακή 28 Αυγούστου και το θέμα “παίζει” ακόμη στις διάφορες ιστοσελίδες. Πάντως, όπως διαφάνηκε όλα κύλησαν ομαλά και οι 2000 καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο γάμο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, δεν χρειάστηκε καν να παρθούν οποιανδήποτε μέτρα ασφαλείας όπως είχε δηλώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πριν το γάμο αφού στο μουσικοχορευτικό κέντρο μπορούσε να περάσει στην είσοδο κάποιος χωρίς καν να επιδείξει το προσκλητήριο του γάμου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: