Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρίνα Φιλιππίδου βίωσε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, χάνοντας την αγαπημένη της γάτα. Με μια σπαρακτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, περιέγραψε το πένθος της, τονίζοντας πόσο βαθιά και προσωπική είναι αυτή η απώλεια για όσους έχουν δεθεί συναισθηματικά με ένα ζώο.
«31 Ιουλίου, μεσάνυχτα, ανήμερα των 2 χρόνων από τον θάνατο του Τίτο μου, «έφυγε» η Φανουρία μου», γράφει. «Το μικρό μου το μωρό… το πλάσμα που με έκανε μάνα της και την έκανα σπλάχνο μου, έκλεισε τα μεγάλα πράσινα μάτια της για πάντα».Η Μαρίνα, γνωστή για την ευαισθησία της και την αληθινή σχέση που είχε με τα ζώα της, αποκαλύπτει πόσο βαριά της έπεσε αυτή η απώλεια: «Δε συμμαζεύονται τα συντρίμμια της καρδιάς, δε βαστάζεται ο πόνος, δεν παλεύεται η απουσία. […] Οι πολλοί θα λένε «πέθανε μια γάτα», οι πολύ λίγοι θα ξέρουν. Εμένα μου φτάνει που ξέρω εγώ».

Σε μια ανάρτηση που έχει ήδη συγκινήσει χιλιάδες φίλους και ακόλουθους της, η ίδια καταθέτει ψυχή: «Ο Ιούλιος μας έκανε πρόσφυγες στον τόπο μας. Ο Ιούλιος γέννησε τη μάνα και τη γιαγιά μου. Ο Ιούλιος με γέννησε. Ο Ιούλιος μου πήρε τα δύο μου παιδιά. Ο Ιούλιος με σκότωσε».
Μόνο όσοι αγαπούν τα ζώα μπορούν να καταλάβουν απόλυτα αυτό το πένθος. Για όλους τους υπόλοιπους, τα λόγια της Μαρίνας είναι μια υπενθύμιση: η αγάπη, η συντροφικότητα και η απώλεια δεν έχουν είδος — έχουν μόνο καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: