fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΛΑΖΗ: «Η ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…»

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΛΑΖΗ: «Η ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…»

-

Η Μαριλένα Παλάζη του «My Creative Ideas» η οποία έχει αναλάβει την προώθηση ενός από τα μεγαλεπήβολα αναπτυξιακά έργα της Λάρνακας το Metropolis Mall,  εξηγεί τους λόγους που το Metropolis Mall αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το σκεπτικό του καταναλωτικού κοινού.

Το έργο που θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη του Ιουλίου θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης του Ζήνωνα και να δώσει νέες θέσεις εργασίας, κάτι που είναι πολύ ελπιδοφόρο για τις ημέρες που διανύουμε. Τα 135 καταστήματα τα οποία θα στεγάζονται στο Metropolis Mall θα είναι η νέα εμπορική πινελιά η οποία θα λατρέψουν οι καταναλωτές που θα βρεθούν στο εμπορικό κέντρο.

Πόσο μεγάλη είναι η πρόσκληση να αναλάβετε την προώθηση του  Metropolis Mall στην Λάρνακα.  

Η πρόκληση είναι αρκετά  μεγάλη και υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  απατώντας μια διαφορετική προσέγγιση με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο νησί.

Η υλοποίηση του εμπορικού κέντρου Μetropolis Mall θεωρείται ότι θα δώσει μια νέα πνοή στην Λάρνακα;

Μπορούμε να πούμε ότι είναι χρονιά της Λάρνακας. Η  ανάπτυξη στο  κομμάτι της  εμπορικής  βιομηχανίας  και του Mall σίγουρα  θα φέρει και έχει ήδη  φέρει  μια ανάπτυξη της  πόλης, έχει διαμορφώσει δρόμους έχει  δώσει μια  νέα  ανανεωμένη  εμπορική νότα.  Η Λάρνακα  δυναμώνει ως πόλη και αυτές οι εμπορικές ενέργειες θα την δυναμώσουν ακόμη περισσότερο γιατί τα χρήματα  θα μένουν  στην πόλη .

Εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ήδη θα στεγαστούν πέραν των 135 καταστημάτων;

Ήδη υπάρχουν  πέραν των 135 νέων καταστημάτων  κάποια brands και  επώνυμες  μάρκες που δεν υπάρχουν σε άλλες πόλεις, και αυτό μας  χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάποια καταστήματα έχουν μια νέα φιλοσοφία,  νέες  τεχνολογίες  όπως  αυτά  των self counters, και καινούργιες  πιο απολαυστικές αγοραστικές  δυνατότητες αφήνοντας  τους πελάτες  μια ευχάριστη και χαλαρή  νότα στις αγορές τους ευελπιστώντας και στοχεύοντας  πάντοτε  στην  άριστη εξυπηρέτηση Τα  καταστήματα  καλύπτουν  τις  κατηγορίες  ρουχισμού,  ένδυσης, κοσμημάτων και accessories, υπόδησης, είδη σπιτιού, αθλητικών ειδών , παιδικών , αρτοποιεία, κομμωτήριο,  ηλεκτρικών ειδών  παιχνιδιών και gadgets ,αρκετά επώνυμα εστιατόρια, καφετερίες.  Η όποια  τοπική και εμπορική ανάπτυξη, όπως  και αυτή της Μαρίνας της  Λάρνακας μόνο επιπλέον ανάπτυξη και αναβάθμιση μπορεί να αποφέρει.  Τα  χρήματα μένουν στην πόλη και επενδύονται ξανά και ξανά.  

Πότε αναμένεται να παραδοθεί στους καταναλωτές το Metropolis Mall; Φαντάζομαι λόγω της πανδημίας θα υπάρξει κάποια καθυστέρησή;

Η πανδημία  ήδη έχει ανατρέψει   πολλά χρονοδιαγράμματα, όμως είμαστε   στην τελική ευθεία . Το Μetropolis Mall αναμένεται  να λειτουργήσει κανονικά  όπως έχει ήδη  ανακοινωθεί,  τέλος Ιουλίου 2021.

«Το Metropolis Mall έχει σχεδιαστεί με πλήρη περιβαλλοντική συνείδηση και έχει μια διαφορετική προσέγγιση σε όλα».

Το συγκεκριμένο έργο θα δώσει θέσεις εργασίας σε σημείο που μπορούν να εργοδοτηθούν και άτομα από άλλες επαρχίες; 

Από την αρχή της  προετοιμασίας του έργου  που αντιστοιχεί σε  65 χιλιάδες  τμ,  από αυτά  τα  30 χιλιάδες  είναι  τα καταστήματα, . Επίσης, έχουν δημιουργηθεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε όλες τις  βαθμίδες και θέσεις.  Υπάρχουν ήδη αρκετές  ανάγκες για κάλυψη θέσεων από  διάφορες εταιρείες που σύντομα θα δημοσιευθούν και που ήδη άρχισαν να  προετοιμάζονται . Η εύκολη  πρόσβαση άλλα και η θέση  του Μetropolis Mall προσφέρει την ευκαιρία  και σε  άτομα από  άλλες πόλεις και  γειτονικές  επαρχίες να διεκδικήσουν μια θέση σε ένα  ωραίο περιβάλλον ευκολοπροσβάσιμο, κοντά στην θάλασσα. Κάποιες  αλυσίδες  καταστημάτων  που βρίσκονται στο Μetropolis Mall έχουν ετοιμάσει  τα  μεγαλύτερα  καταστήματα της  Κύπρου και έχουν μια νέα  αναβαθμισμένη παρουσία  στον τρόπο λειτουργίας και στην εξυπηρέτηση  του πελάτη με  τεχνολογία που  πρώτη φορά παρουσιάζονται  όχι μόνο στην Κύπρο άλλα  και στην Ευρώπη κάνοντας  έτσι  πιο ευχάριστη  την εμπειρία .

Υπάρχουν «πράσινα» σχέδια γύρω από την περιοχή όπου θα στεγαστεί το Μetropolis Mall;

Το Μall  έχει  σχεδιαστεί  με  πλήρη  περιβαλλοντική συνείδηση και έχει μια  διαφορετική προσέγγιση σε  όλα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξι διαφορετικές είσοδοι για λόγους συνωστισμού, άλλα και για πιο στοχευμένης πορείας. Για παράδειγμα, εάν η επίσκεψη στο Μetropolis  Mall  αφορά μόνο για απολαύσεις τον καφέ σου τότε μπορείς να  εισέλθεις  από συγκεκριμένη είσοδο η οποία είναι πιο κοντά στους χώρους εστίασης.Παράλληλα, το πάρκιγκ που διαθέτει μπορεί να φιλοξενήσει 1.400 και πλέον αυτοκίνητα όπου 840 από αυτά θα είναι σε στεγασμένο χώρο. Έχουν φυτευτεί πέραν των 350 νέων δέντρων ενώ υπάρχει αρκετό πράσινο στους εξωτερικούς χώρους, χώρος για παιδιά αλλά και μεγάλοι και άνετοι χώροι εστίασης σε όλη την οικογένεια.

Έχουν παρθεί κάποια μέτρα ώστε το εμπορικό κέντρο να είναι «φιλικό» για τη μετακίνηση των πεζών και των ΑμΕΑ;

Το Metropolis Mall προτείνει περισσότερα παρά μόνο ψώνισμα. Στο Ισόγειο βρίσκεται ένας όροφος χωρίς σκάλες ο οποίος διευκολύνει άτομα με κινητικά προβλήματα.

Τι άλλο να αναμένουμε για να «αναζωογονηθεί» η περιοχή όπου κτίζεται το Metropolis Mall;

Το   Mall περιτριγυρίζεται από  έξι διαφορετικούς δρόμους και τρόπους πρόσβασης,  με  πεζόδρομο,  και  εύκολη μετακίνηση και διακίνηση από και προς  το Mall. Είναι μόλις   10 λεπτά από το αεροδρόμιο και μόλις 25 από την Λευκωσία. Ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σταθμό για τις αγορές του κοινού αλλά και των τουριστών οι οποίοι θα επισκεφθούν το νησί μας. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να ζήσουμε όμορφες εμπειρίες και καταστήματα τα οποία δεν διαθέτουν τα άλλα Mall.

Yπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να μας πείτε τα οποία δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμη οι καταναλωτές;

Είναι γενικά ένα  διαφορετικό μοντέρνο ανανεωμένο  Mall . Δεν  είναι μόνο  μια  εμπορική προσέγγιση για  τις  αγοραστικές μας ανάγκες, αλλά μια πρόταση για  μια  οικογενειακή  χαλαρή εξόρμηση  για  φαγητό, για παιχνίδι για τους μικρούς  φίλους. Προσφέρεται επίσης, για μια βόλτα για ένα καφέ  με φίλους  σε ένα ωραία  διαμορφωμένο περιβάλλον.  

Τι άλλες εκπλήξεις να αναμένει ο καταναλωτής;

Ετοιμάζονται ωραίες εκπλήξεις για το κοινό που τα έχει  τόσο ανάγκη,  μετά την δύσκολη περίοδο και τους περιορισμούς, και προσκαλούμαι  τον κόσμο να είναι έτοιμος  να τις δεχτεί.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: