16.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: «ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ»… (βίντεο)

ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: «ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ»… (βίντεο)

-

Με δύναμη ψυχής και με λόγια που πονούν η Μαρία Θρασυβούλου από τη Λάρνακα, στέλνει σε όλους τους συμπατριώτες της ένα μήνυμα που «αγγίζει» τον κάθε έναν από εμάς. Η μητέρα του μικρού Παναγιώτη ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο Ισραήλ, από τις 28 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει σαφής εικόνα για τη συγκεκριμένη διάγνωση όπου νοσηλεύεται μιλά για τις ώρες που βρίσκεται δίπλα του με δύναμη ψυχής και με απίστευτη υπομονή περνά την δική της «καραντίνα» χωρίς ωστόσο να την ενοχλεί αφού είναι συνεχώς στο προσκέφαλο του 7χρονου παιδιού της.

Η Μαρία Θρασυβούλου φανερά ενοχλημένη από τα παράπονα που εκφράζουν συμπολίτες μας για τα περιοριστικά μέτρα λόγω της καραντίνας δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο-«μαχαιριά» εκφράζοντας την λύπη της που ενώ κάποιοι συνάνθρωποι μας αγωνίζονται να κρατηθούν στην ζωή, κάποιοι άλλοι παραπονιούνται ότι πρέπει να στείλουν μηνύματα για να βγουν από την οικία τους.

«Για πάρα πολλές ώρες είμαι αδρανής χωρίς να έχω τίποτα να κάνω. Πραγματικά λυπούμαι ότι είμαστε ακόμη κλεισμένοι στην Κύπρο. Κάνουμε παράπονα όλοι για την καραντίνα, ότι μας έκλεισαν σπίτι. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό είναι η επιβίωση της οικογένειάς μας, και ότι σταματά ο χρόνος…Καραντίνα όμως δεν είναι μόνο ότι θα κλειστούμε σπίτι. Καραντίνα είναι να αναγκάζεσαι 24 ώρες να φοράς τη μάσκα για την προστασία σου, εσένα και τους γύρω σου. Καραντίνα είναι να μην βγεις απ’ το δωμάτιο για να μην φέρεις ακόμη έναν ιό στο μωρό σου. Καραντίνα είναι να βλέπεις τους τέσσερις τοίχους. Να βλέπεις τα μωρά σου από μια βιντεοκλήση, να μην ξυπνάς μαζί τους, να μην τους θυμώσεις για τα ασήμαντα τα καθημερινά. Τα πιο απλά γίνονται αναγκαία. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα παραπονεθείς σκέψου πόσο γερή κράση και γερά νεύρα που πρέπει να έχεις να ακούς τους ήχους αυτούς, 24ώρες και να μην μπορείς να βγεις απ’ το δωμάτιο… Τούτο είναι η καραντίνα…»

Η Μαρία με τα τέσσερα παιδιά της

Συνεχίζοντας η μητέρα αναφέρει ότι στην πρώτη καραντίνα παραπονιόταν και η ίδια για την καραντίνα όμως τώρα διαπίστωσε πόσο «χαζή» ήταν γι’ αυτό «Τώρα ανακάλυψα ποια είναι η καραντίνα…Σταματήστε να παραπονιέστε…Να παραπονιέστε μόνο για τις δουλειές σας…Ανακάλυψα ότι έχω πολύ δύναμη, δεν με τσακίζει». Να επισημάνουμε ότι ο μικρός Παναγιώτης είναι ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας της Μαρίας Θρασυβούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρωινές της δηλώσεις στο ημικρατικό κανάλι και στην εκπομπή «Πρώτη ενημέρωση»  ανέφερε ότι ο μικρός Παναγιώτης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο αναπνευστήρα αλλά δεν μπορεί να αναπνεύσει κανονικά. «Δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς τον συγκεκριμένο αναπνευστήρα. Έχει κάνει όλες τις αναλύσεις αλλά δεν έχουν βρει το συγκεκριμένο μικρόβιο ούτε πως θα το αντιμετωπίσουν. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμη οι γιατροί».


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: