21.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: O μαγικός κόσμος της Ant Dreamland στο Nicosia Book Fest-...

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: O μαγικός κόσμος της Ant Dreamland στο Nicosia Book Fest- (Βίντεο)

-

Η Μαρία Αντωνιάδη, δημιουργός της Ant Dreamland, θα συμμετάσχει στο φετινό Nicosia Book Fest, φέρνοντας μαζί της τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών που έχει αγαπήσει το παιδικό κοινό.

Ως γραφίστας και συγγραφέας, η Αντωνιάδη έχει αφιερώσει την καριέρα της στη δημιουργία παραμυθιών που συνδυάζουν συναρπαστική εικονογράφηση και διδακτικές ιστορίες για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, η Μαρία Αντωνιάδη, θα βρίσκεται στο Πάρκο Ακρόπολης, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους φανταστικούς χαρακτήρες της και να αφεθούν στη μαγεία των ιστοριών της.

Οι μικροί αναγνώστες θα ταξιδέψουν με τον Όντιν και τον Τζότζο, θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες με τον Άλεξ και τον Μάξιμο, και θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της φιλίας και της φαντασίας.

Να σημειωθεί, ότι η Ant Dreamland δεν προσφέρει μόνο βιβλία, αλλά και μοναδικά δώρα και μπλουζάκια εμπνευσμένα από τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεμάτη χρώμα και δημιουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραμύθια και την συγγραφέα επισκεφτείτε το https://www.antdreamland.com

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: