10.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSVIRAL: Μαθήτρια χτύπησε έναν συμμαθητή της -Ποιος ήταν ο λόγος και η...

VIRAL: Μαθήτρια χτύπησε έναν συμμαθητή της -Ποιος ήταν ο λόγος και η απάντησή της μητέρας της

-

Ένα περιστατικό που πρέπει να μας προβληματίσει διαδραματίστηκε πριν λίγο καιρό σε σχολείο της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, 17χρονη μαθήτρια χτύπησε συμμαθητή της και όπως ήταν φυσιολογικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την μητέρα στο σχολείο για να παραπονεθεί για αυτό που έκανε η κόρη της.

Όταν ο διευθυντής πήρε την μητέρα τηλέφωνο, δεν της ανάφερε τι ακριβώς συνέβη παρά μόνο όταν έπρεπε να πάει αμέσως στο σχολείο. Κατά την μετάβαση της, εκεί μπαίνοντας στο γραφείο του διευθυντή είδε ένα αγόρι με αίματα στην μύτη. Αφού έκατσε και απολογήθηκε για την καθυστέρησή της, λόγω έκτακτου περιστατικού στο νοσοκομείο όπου δουλεύει έως νοσοκόμα άκουσε προσεκτικά τον διευθυντή που της εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη.

Το αγόρι ενοχλούσε την κόρη της πειράζοντας το σουτιέν της και εκείνη τον χτύπησε. “Μου πείραζε συνεχώς το σουτιέν. Του είπα να το σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Έτσι είπα στον καθηγητή μου και αυτός μου είπε να τον αγνοήσω. Εκείνος όμως το έκανε πάλι και μου το ξεκούμπωσε. Τότε τον χτύπησα και σταμάτησε“. Τότε η μητέρα ρώτησε τον διευθυντή τον ρώτησε εάν ήθελε να ξέρει εάν σκόπευε να κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο αγόρι. Έκπληκτη, όμως άκουσε ότι η επίπληξη δεν ήταν για τον μαθητή που προέβη σε αυτή την πράξη, αλλά στην κόρη της που κτύπησε τον μαθητή. Τότε, η μητέρα του κοριτσιού γύρισε προς τον μαθητή και του είπε να ακουμπήσει το παντελόνι του. Η απάντησή της προς όλους ήταν αποστομωτική.

Υπερασπίστηκε τον εαυτό της ενάντια σε μία σεξουαλική επίθεση από έναν άλλο μαθητή. Κοιτάξτε τους. Το αγόρι είναι διπλάσιο από την κόρη μου σε μέγεθος. Πόσες φορές δηλαδή θα έπρεπε να τον αφήσει να την ακουμπήσει; Εάν το άτομο που πρέπει να την προσέχει και να την προστατεύει δεν ενδιαφέρεται, τι έπρεπε να κάνει; Της τράβηξε τόσο δυνατά το σουτιέν που βγήκε. Την παίρνω σπίτι. Πιστεύω το αγόρι πήρε το μάθημά του. Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, όχι μόνο στην κόρη μου αλλά σε κανένα άλλο κορίτσι. Θα αναφέρω το περιστατικό και εάν αφήσετε αυτό το αγόρι να ακουμπήσει ξανά την κόρη μου θα σας κάνω καταγγελία για σεξουαλική επίθεση. Με καταλάβατε;

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...