fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ: EΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ –«ΗΤΑΝ 9.30 ΤΟ...

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ: EΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ –«ΗΤΑΝ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΪ…»

-

Εφτά χρόνια πέρασαν που έφυγε ο Ανδρέας Μουσουλιώτης, ο ηθοποιός που αγάπησε όλη η Κύπρος αλλά και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Λουκία. Ήταν Πέμπτη 10 Απριλίου όταν ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Μουσουλιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Δίπλα του, στο πλευρό του η σύζυγός του Λουκία, η οποία στάθηκε μέχρι την τελευταία του στιγμή. Σήμερα, η ίδια θυμάται και αναπολεί τον σύζυγό της, με μια συγκινητική ανάρτησή στο προσωπικό της προφίλ.

«9:30 ώρα. Επτά χρόνια ακριβώς!!! 9.30 ώρα. Ένα χέρι μου χάιδεψε το μάγουλο μου και ξύπνησα ήταν όνειρο. Ήσουν εσύ ο φύλακας άγγελος μου!!! Και τι δεν θα έδινα να φιλούσα ξανά αυτό το χέρι!».

Το ζευγάρι μίλησε πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για τη ζωή τους αλλά και το γάμο του και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαν. Αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στην σχέση τους γιατί το ζευγάρι είχε βρει το μυστικό της ευτυχίας. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Λουκία είχε αναφέρει ότι η σχέση τους κρατήθηκε για δεκαέξι χρόνια μυστική, και ο έρωτας τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν δεκαοχτώ χρόνια και εκείνος πενήντα. Στο τέλος, παντρεύτηκαν ενώ την αλήθεια την εξομολογήθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: