fbpx
28.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Στροβόλου μας συστήνεται-«Στόχος μου...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Στροβόλου μας συστήνεται-«Στόχος μου είναι να ακούω και να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των πολιτών…»

-

Ο Λουκάς Κωνσταντίνου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου με το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ), εκπλήσσοντας τους πολίτες του Δήμου Στροβόλου.

Γεννημένος στη Λευκωσία, στην περιοχή Δασούπολης, ο Λουκάς Κωνσταντίνου έχει αφήσει το δικό του στίγμα στους δρόμους του Δήμου Στροβόλου κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Όπως μας διευκρινίζει, επιθυμία του ήταν να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών.

«Κύριο μέλημα μου είναι η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μου ώστε να προσπαθήσω να κάνω τον Στρόβολο έναν καλύτερο τόπο για όλους».

Σε σχετική ερώτηση, ο Λούκας Κωνσταντίνου, επισημαίνει ότι στόχος του, είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συνδημοτών του, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

«Στόχος μου είναι να ακούω και να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των πολιτών, έχοντας γνώση και ευαισθησία από πρώτο χέρι ως πολίτης του Δήμου Στροβόλου».

Η πορεία του Λουκά Κωνσταντίνου περιλαμβάνει περίοδο σπουδών στο Οικονομικό Λύκειο Νεοκλέους, ενώ από τα 16 του έτη άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική και τη μίμηση ρόλων, επηρεασμένος από τον Έλληνα καλλιτέχνη Χάρη Κλυν, τον οποίο γνώρισε από κοντά. Η συνέχεια τον έφερε σε επαφή με το θέατρο όπου συμμετείχε σε παραστάσεις κυρίως κωμωδίας και την ραδιοτηλεόραση, σε σατιρικές εκπομπές, με κορυφαία την εκπομπή «Πατάτες Αντιναχτές».

«Η υποκριτική και οι μιμήσεις είναι για μένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Μέσα από ένα καλό χιούμορ μπορεί να βγουν πικρές αλήθειες χωρίς όμως να ενοχλήσουν…»

Η σημασία της τέχνης και του πολιτισμού για τον Δήμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι επίσης στην ζωή του όταν εκλεγεί όπως επίσης και η βελτίωση της καθαριότητας στον Δήμο, την πρόσβαση και τις υπηρεσίες για άτομα με αναπηρίες, καθώς και την ανάγκη υποστήριξης των ζώων και των τοπικών και νέων καλλιτεχνών.

Στην ηλικία των οκτώ ετών, ο πόλεμος τον σημάδεψε βαθιά με ένα προσωπικό του τραύμα, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της ενότητας της Κύπρου. Ο ίδιος είναι πατέρας δύο αγοριών που επιθυμία του, είναι να τους βλέπει να μεγαλώνουν σε ένα υγιής περιβάλλον.

«Είμαι πατέρας δύο υπέροχων αγοριών με τους οποίους απολαμβάνω να είμαι μαζί τους και να περνώ αρκετό από τον ελεύθερο μου χρόνο, όπως είναι το όνειρο κάθε γονιού».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: