fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΩΝ: Ο 8χρονος μαχητής σκόραρε για την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα που...

ΛΕΩΝ: Ο 8χρονος μαχητής σκόραρε για την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα που γίνονταν για εκείνον-(Φώτο-Βίντεο)

-

Με επιτυχία διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του ταμείου του μικρού μαχητή.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 15.00, στο Κοινοτικό γήπεδο του Πύργου Λεμεσού όπου η ομάδα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗ Λεμεσού μαζί με την ομάδα «Οι φίλοι του Λέων» πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Λέων είναι ένα χαρισματικό και συμπαθητικό παιδί που από την ηλικία των έξι μηνών έχει διαγνωστεί με τη σπάνια ασθένεια Niemann-Pick η οποία μεγαλώνει τα ζωτικά του όργανα. Η θεραπεία τον κρατά μακριά από το παραδοσιακό σχολείο και για τον λόγο αυτό παρακολουθεί τα μαθήματα του μέσω προσωπικής δασκάλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε μία σεμνή τελετή όπου ο πατέρας του Λέων, Γιάννης Χατζηχαραλάμπους, εκ μέρους της ομάδας «Οι φίλοι του Λέων», παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗ Λεμεσού κ.Μάριο Μακρίδη. Στη συνέχεια κρατήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της πρόσφατης σιδηροδρομικής τραγωδίας στην Ελλάδα.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο μικρός Λέων ο οποίος με μεγάλη χαρά σούταρε την μπάλα στους παίκτες. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον και ήταν αρκετά καλός. Η ομάδα «Οι φίλοι του Λέων» προηγήθηκαν στο Α’ ημίχρονο με 3-1.

Στην έναρξη του Β’ ημιχρονίου η ομάδα Παλαιμάχων ΑΡΗ αντέδρασε, πίεσε τον αντίπαλο με αρκετές επιθέσεις και κατάφερε να μειώσει σε 3-2, ενώ σημείωσε ακόμη δύο τέρματα τα οποία ακυρώθηκαν ως χέρι και οφσάιντ. Στο τελευταίο λεπτό σε μια αντεπίθεση η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε το τελικό αποτέλεσμα 4-2.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: